De beste schoenen om in te wandelen!

Dat ‘coronawandeling’ nog niet in de Van Dale staat kun je je bijna niet voorstellen. Heel Nederland wandelt er namelijk op los gedurende deze lockdown! Veel restaurantjes hebben hier leuk op ingespeeld door take-away koffie, thee en glühwein te verkopen, en in de parken is het elke dag overvol. De ‘coronawandeling’ is dus zeker een feit. Wat wel belangrijk is voor deze wandelingen is om goede schoenen te dragen. Dit is belangrijk voor je houding en om op de lange termijn blessures te voorkomen. Heb jij ook geen goede schoenen en wil je weten welke schoenen ik de beste schoenen vind om op te wandelen in corona tijd? Lees dan hieronder verder! 

Ara schoenen 

De schoenen die ik iedereen zou aanraden om aan te schaffen voor zijn of haar coronawandelingetjes, zijn schoenen van het merk Ara. Dit merk is online te koop op de webshop van Vamos Schoenen. De schoenen van Ara zijn heel geschikt voor het wandelen, door de goede kwaliteit en comfortabele fit. Dit familiebedrijf bestaat tevens al 70 jaar en de schoenen worden naar maar liefst 50 landen geëxporteerd. Je kunt dus met zekerheid zeggen dat de eigenaren en werknemers binnen het merk Ara schoenen enorm gespecialiseerd zijn in wat ze doen en maken. 

Kwaliteit 

De kwaliteit van de schoenen van het merk Ara is enorm goed. Allereerst doordat Ara gebruik maakt van enkel hoogwaardige materialen. Ze gebruiken leer en ander materiaal van eersteklas kwaliteit, zoals nappaleer, rundleer en softmateriaal. Daarnaast is de kwaliteit zo goed doordat ze schokdemping hebben in de zool van de schoen en sommige schoenen een binnenzool bevatten. Deze zolen zijn anatomisch gevormd en werken dus goed voor je houding en je manier van lopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens een zacht bedje, waardoor de schoenen enorm comfortabel zitten. Absoluut niet vergelijkbaar met echte berg wandelschoenen dus, die je eerst een aantal weken moet inlopen omdat je anders blaren krijgt tijdens het wandelen. Op de Ara schoenen kun je gelijk aan de wandel! 

Genoeg keuze

Daarnaast heeft Ara schoenen ook zeker genoeg keuze aan modellen schoen. Ze verkopen onder andere wandelschoenen dames en wandelschoenen heren. Maar ook verschillende soorten, dus voor elk type stijl is er wel een schoen te vinden. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een casual sneaker, maar ook voor een gemakkelijke instapper (ook heerlijk voor in huis). En als je een iets nettere stijl hebt als vrouw verkopen ze bijvoorbeeld ook lage hakjes of ballerina’s. Normaal kun je hier echt geen wandelingen op maken, maar door de kwaliteit en het comfort van Ara kan dat zeker wel! Tot slot zijn de schoenen ook voor de milieuvriendelijke mensen onder ons niet bezwaarlijk. Ara schoenen werkt namelijk met een duurzaam proces en schadelijke stoffen worden vermeden. Niet slecht voor je karma dus!