ErgoScan 24 uurs Bloeddrukmeter

999.00EUR

ErgoScan 24 uurs Bloeddrukmeter    

De Ergoscan is een kleine klinisch gevalideerde 24-uurs bloeddrukmeter voor ambulant gebruik.

De Ergoscan is een compacte door de patiënt te dragen bloeddrukmeter voor langdurige meting van de niet invasieve bloeddruk. De Ergoline apparatuur is eenvoudig in gebruik, de benodigde software is eenvoudig te installeren. 

Het apparaat kan met de bijbehorende manchetten worden gebruikt voor volwassenen, kinderen en peuters. De Ergoscan kan tot 30 uur lang met verschillende intervallen de bloeddruk opmeten en de uitkomsten opslaan. De software is geschikt voor netwerken d.w.z. de patiënt gegevens en hun verwerkingen kunnen centraal ( in de server ) worden opgeslagen en zijn via alle terminals toegankelijk. Uitermate geschikt voor samenwerkende gezondheidscentra.

Betere diagnose door betrouwbare gegevens

Bezoek aan een dokterspraktijk kan stress veroorzaken en soms een verhoging van bloeddruk van de patiënt veroorzaken. Ook kan het noodzakelijk zijn een overzicht te verkrijgen van de bloeddruk tijdens het dag- en nachtritme. De ambulante bloeddrukmeter Ergoscanis uitermate geschikt voor de registratie van de bloeddruk van een patiënt in beweging.

De speciaal ontwikkelde oscillometrische meetmethode elimineert de bewegingsartefacten en zorgt voor precieze patiëntgegevens tot 30 uur of 200 metingen. U kunt kiezen uit verschillende meetprogramma’s voor dag en nacht.

Comfortabel in gebruik

De patiënt moet zich op z’n gemak en vertrouwd voelen, waarbij alle vormen van stress als gevolg van medisch onderzoek die de bloeddruk kunnen beïnvloeden moeten worden vermeden. De Ergoscan is compact, lichtgewicht en geluidsarm, zodat de patiënt er nauwelijks hinder van ondervindt.

Het aanbod van hoog-kwalitatieve accessoires maakt het product zeer gebruiksvriendelijk en biedt een maximale flexibiliteit.

De intuïtieve Ergoscan Windows® software, een eenvoudig opneemprogramma, maakt het dagelijks gebruik van dit systeem veilig en snel.

Uitgebreide visuele presentatie

De uitgebreide grafische en analytische functies die worden aangeboden in de Ergoscan-Windows® documentatie software optimaliseren de gegevensverwerking en zorgen voor een gegronde evaluatie van resultaten, betrouwbare diagnose en therapiesturing.

Naast het diagram met de curven voor systole, diastole en hartfrequentie is het uiteraard ook mogelijk om alle gemeten waarden en resultaten numeriek in tabelvorm af te lezen.

De kabelaansluiting voor de interface maakt het installeren op een elektronisch dataverwerking systeem eenvoudig.

Kenmerken: 

Technische gegevens recorder: oscillometrisch meetsysteem, zeer kleine en lichte recorder (105x80x27mm) 190 gr.incl.batterijen, tot 4 vrij programeerbare meetintervallen, dag/nacht schakeling, geheugen voor 200 metingen, LCD display voor weergave van de meetwaarden,seriële aansluitpoort, voeding 2x AA batterijen.

Softwarepakket: Windows software op CD (meertalig, waaronder Nederlands !), patiëntendatabank voor opslag gegevens, grafische en nummerieke weergave, statische weergave van dag- en nachtfase, vrij definieerbare printout.

Inclusief: ergoscan recorder, software, usb kabel, riem, draagtas, standaard manchet ( 24 - 32 cm ) en quickcharger met 4 oplaadbare batterijen.

De Ergoscan en Ergoscan Duo zijn goedgekeurd volgens de volgende richtlijnen:

  • 93/42/EEC (Medical Device Directive of the EU)
  • 89/336/EEC (Electromagnetic Compatibility Directive of the EU)
  • EN 1060-1 Non-invasive sphygmomanometers, Part 1: General requirements
  • EN 1060-3 Non-invasive sphygmomanometers, Part 3: Supplementary requirements for electro-mechanical blood pressure measuring systems
Product Informatie:

Voeg toe:

  • Model: ergoscan 24 uurs bloeddrukmeter
  • Verzendgewicht: 1000gr.


Copyright © 2019 Pro2Move