Choicemmed BP11 Bloeddrukmeter

49.95EUR

Meet eenvoudig zelf uw bloeddruk met de volautomatische Choicemmed BP11 bloeddrukmeter. Deze bloeddrukmeter werkt eenvoudig door één druk op de knop. De meting verloopt vervolgens automatisch. 

De Choicemmed BP11 maakt gebruik van een unieke methode om aan te geven of uw bloeddruk goed, normaal of hoog is. Deze meter beschikt namelijk over een WHO indicator. WHO staat voor 'World Health Organization'. Deze organisatie houdt zich bezig met de wereldgezondheidszorg en alles wat hierbij komt kijken (het opstellen van gezondheidsnormen en gezondheidsstandaarden e.d.). Een daarvan is de norm voor bloeddruk. De WHO heeft een norm opgesteld voor: lage bloeddruk, normale bloeddruk en hoge bloeddruk. Deze indicator interpreteert de gemeten waarden met die standaarden die de WHO heeft vastgelegd. Vaak toont de meter dan grafisch aan hoe de bloeddruk is volgens de WHO. De kleuren die de indicator kan weergeven zijn groen, geel en rood. Groen betekent dat uw bloeddruk goed is. Geel betekent dat de bloeddruk in orde is maar het kan iets beter. Een rood scherm geeft aan dat uw bloeddruk te hoog is. Zo ziet u in een opslag hoe uw bloeddruk volgens de richtlijnen van de WHO (World Health Organisation) is.

Deze Choicemmed bloeddrukmeter biedt ruimte voor 120 metingen en 2 gebruikersprofielen. Daarnaast berekent het apparaat ook het gemiddelde van de laatste 3 bloeddruk metingen.

Kenmerken
- Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm
- Weergave van: systole, diastole, hartslag, datum, tijd
- Aritmie-herkenning ( herkenning van onregelmatige hartslag )
- Duidelijke evaluatie van de resultaten volgens WHO classificatie m.b.v. kleurenschaal
- 120 geheugenplaatsen voor 2 gebruikers met datum en tijd
- Gemiddelde berekening van laatste 3 bloeddrukmetingen
- Manchet (22 – 36 cm armomtrek)
- Extra groot, goed leesbaar display met grote cijfers
- Werkt op 4 AA batterijen ( inbegrepen )
- Inclusief nylon opbergzakje
-Gecertificeerd medisch apparaat

U heeft 2 jaar garantie op deze bloeddrukmeter


Voeg toe:

  • Model: choicemmed BP11 bloeddrukmeter
  • Verzendgewicht: 500gr.


Copyright © 2019 Pro2Move