Omron 907 Bloeddrukmeter

599.00EUR

De Omron HEM 907 is een professionele bloeddrukmeter die in dokterspraktijk en ziekenhuis veelvuldig gebruikt wordt. Deze nauwkeurige en gebruiksvriendelijke meter is ook geschikt om thuis te gebruiken voor de dagelijkse meting van uw bloeddruk.

De Omron HEM 907 is een innovatieve en gemakkelijk te hanteren bloeddrukmeter die thuis te gebruiken is, maar ook veelal wordt gebruikt door professionelen in bijvoorbeeld huisartspraktijk en ziekenhuis. Er kan worden gekozen voor een volautomatische meting of voor een handmatige meting met behulp van een stethoscoop (auscultatie). Alle metingen worden vervolgens weergegeven op het grote digitale display. Om de patiënt gerust te stellen tijdens de meting, kan er ook voor gekozen worden om de resultaten van de meting te verbergen en niet te tonen op het scherm. Hier zit een speciale knop, 'Hide', voor op de bloeddrukmeter. Ook meet de bloeddrukmeter de hartslag en geeft hij een waarschuwing als er een onregelmatige hartslag wordt gedetecteerd. Uiteraard is de HEM 907 klinisch gevalideerd (volgens het protocol van de Association for the Advancement of Medical Instrumentation.
De Omron 907 bloeddrukmeter werkt zowel op een oplaadbare batterij als via de meegeleverde adapter

Automatische meting
De automatische, oscillometrische, meting maakt gebruik van de bijgeleverde manchet (maat M, 22 - 32 cm.) en meet automatisch de boven (systolische) en onder (diastolische) druk. De Omron bloeddrukmeter is snel en makkelijk in gebruik en heeft geen last van omgevingsgeluid tijdens de automatische meting. Met een druk op de knop wordt de meting verricht, terwijl er ook gekozen kan worden voor een gemiddelde uit meerdere metingen en andere makkelijke opties. De automatische meting wordt aangeraden als u de 907 gebruikt voor thuis gebruik.

Handmatige meting
Deze meting wordt gedaan met behulp van een stethoscoop en is niet aan te raden voor thuisgebruik. Vooral om een patiënt voor de eerste keer te onderzoeken is dit een veel gebruikte methode. Dit is de beste methode om naar de Korotkoff-geluiden te luisteren. Er kunnen zo ook sneller irreguliere geluiden worden waargenomen.

De Omron HEM 907 wordt standaard geleverd met een maat M manchet. Een los manchet in een andere maat is apart bij te bestellen. De bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd volgens de standaard van de ESH (European Society of Hypertension) en de BHS (British Hypertension Society).
 

  • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
  • 1 geheugenplaats, meet zowel automatisch als handmatig
  • Inclusief manchet maat M (22-32 cm) en adapter
  • Klinisch gevalideerd
  • Speciaal geschikt voor professioneel gebruik 

Voeg toe:

  • Model: Omron HEM 907 Bloeddrukmeter
  • Verzendgewicht: 2000gr.


Copyright © 2019 Pro2Move