Omron 705CP2 Bloeddrukmeter

269.95EUR

De Omron HEM 705 CP2  bloeddrukmeter is een volautomatische bovenarmbloeddrukmeter en is voorzien van een groot en duidelijk display. Bij het constateren van hypertensie wordt er een symbool op het display weergegeven. Naast de bloeddruk en hartslag wordt ook de datum en tijd weergegeven. U kunt tot 28 metingen in het geheugen opslaan. De bediening gaat eenvoudig met de robuuste knoppen. De Omron 705 IT is voorzien van Intellisense™ technologie waardoor de manchet automatisch op de juiste druk wordt gebracht. Vervelende metingen met een te strak manchet zullen niet voorkomen. De Omron HEM 705 CP2 wordt geleverd met printer.

De Omron 705 IT is klinisch gevalideerd volgens het IP en BHS protocol. Standaard wordt deze bovenarm bloeddrukmeter geleverd met een medium manchet welke geschikt is voor een bovenarm met een omtrek van 22-32 centimeter. Het gebruik van een juiste maat manchet is zeer belangrijk voor een correcte meting. U kunt desgewenst een grotere manchet in de maat Large meebestellen met een aantrekkelijke korting. Het unieke van deze bloeddrukmeter is dat deze meter wordt geleverd met een speciale Omron printer. Via deze printer is het mogelijk om de bloeddrukmetingen rechtstreeks uit het apparaat uit te printen en bijvoorbeeld mee te nemen naar uw arts.

De USB-kabel en software voor de PC functie worden NIET meegeleverd. De software is eventueel ook via de site van Omron te downloaden. Voor gebruik van de computer functie (niet noodzakelijk) dient u een aparte Omron computer kabel aan te schaffen.
 
De Omron 705CP2 is een volledig automatische bovenarm bloeddrukmeter. Deze bloeddrukmeter is eenvoudig aan te sluiten op de meegeleverde printer. Via deze printer kunnen de gemeten bloeddrukwaarden snel in eenvoudig worden uitgeprint.
 
Intellisense™ technologie
Aan te sluiten op de computer (kabel NIET meegeleverd)
Klinisch gevalideerd
Geheugen voor 28 metingen
Inclusief Omron printer

Omron BIP printer

De Omron 705CP2 wordt geleverd met een speciale printer. Deze printer wordt direct aangesloten op de BI aansluiting op de bloeddrukmeter. Hierdoor is het mogelijk de resultaten direct na de meting te printen en eventueel mee te nemen naar uw huisarts.

Aanbevolen bloeddrukmeter met bijzondere meetprecisie

Deze bloeddrukmeter wordt aanbevolen door de Hartstichting. Dit houdt in dat deze bloeddrukmeter voldoet aan de strenge eisen van het Dabl-instituut. Dit instituut test bloeddrukmeters op betrouwbaarheid op basis van internationale protocollen. Met een bloeddrukmeter die deze testen doorstaat bent u verzekerd van een nauwkeurige bloeddrukmeter welke geschikt is voor thuisgebruik.

Omron in het kort

Omron is een Japans bedrijf dat zich sinds 1933 bezig houdt met industriële automatisering en apparatuur voor thuisgebruik. Omron staat vooral bekend om medische apparatuur waaronder bloeddrukmeters, weegschalen en thermometers. Omron stelt hoge kwaliteitseisen aan het volledige assortiment zodat consumenten verzekerd zijn van een kwalitatief goed product. Omron geeft dan ook drie jaar garantie op elk product om hoge de kwaliteit te garanderen. Veel bloeddrukmeters van Omron worden dan ook aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.

 

 

 


Voeg toe:

  • Model: omron 705CP2 bloeddrukmeter
  • Verzendgewicht: 1000gr.


Copyright © 2019 Pro2Move