Spengler Autotensio Bloeddrukmeter

52.95EUR

Met de Spengler Autotensio Bloeddrukmeter haalt u kwaliteit in huis zonder een ingewikkelde handleiding te hoeven bestuderen. Deze bovenarm bloeddrukmeter meet op een eenvoudige, snelle en betrouwbare manier uw bloeddruk. Het extra grote LCD display geeft gelijktijdig de hartslag en de gemeten bloeddrukwaarden weer.

Bij een onregelmatige hartslag tijdens de meting beoordeelt de bloeddrukmeter automatisch of de meetresultaten betrouwbaar zijn of dat een herhaalde meting nodig is. Deze bloeddrukmeter is eenvoudig te bedienen en biedt betrouwbare metingen.

U kunt het verloop van uw bloeddruk keurig bijhouden, de Spengler Autotensio SPG 440 bloeddrukmeter heeft een geheugen voor 2 personen, waarbij 2 x 60 metingen persoon kunnen worden opgeslagen met tijd en datum.

Met WHO Indicator, deze indicator geeft aan de hand van waarden die vastgesteld zijn door de World Health Organisation de classificatie van je bloeddruk weer. Komt het pijltje in één van de groene blakjes te staan? Dan is er geen sprake van een verhoogde bloeddruk. Het gele, oranje en rode balkje geven de mate van hypertensie ( hoge bloeddruk ) weer.

Functies

Bovenarm bloeddrukmeter

Eenvoudige bediening

WHO Indicator

Herkenning van onregelmatige hartslag

Meet hartslag en bloedrdruk

2 x 60 geheugenplaatsen

Groot helder LCD scherm

Werkt op 4 AAA batterijen ( meegeleverd )

Lage batterij indicator

Geleverd met middelgrote ( m )  volwassen manchet ( 22 cm - 36 cm bovenarmomtrek ) en  handleiding

2 jaar garantie

 


Voeg toe:

  • Model: spengler autotensio SGP440
  • Verzendgewicht: 500gr.


Copyright © 2019 Pro2Move