Celebrity Workouts

18.00EUR
Uitverkoop: 6.17EUR
Bespaar: 66% korting op de prijs

Celebrity Workouts: Kathy Kaehler

30 minuten per dag. Dat is meer dan genoeg om een filmsterrenlijf te krijgen zoals dat van Claudia Schiffer, Julia Roberts of Drew Barrymore. En zij kunnen het weten, want zij trainen al jaren samen met de bekende filmsterrentrainer Kathy Kaehler.

Als persoonlijk trainer van tientallen filmsterren is Kathy Kaehler verantwoordelijk voor het –inmiddels- getrainde lijf van Jennifer Aniston, de prachtige buikspieren van Cindy Crawford en de jaloersmakend strakke benen van Julia Roberts.

In Celebrity Workouts vertelt Kathy Kaehler precies –met foto’s!- hoe ze de sterren aanpakt en hoe ook jij zo’n filmsterrenlijf kunt krijgen. In het boek vind je niet alleen een compleet trainingsprogramma, maar ook de allerbeste recepten voor gezonde en makkelijke maaltijden en supersterrensnacks.

Behalve serieus en praktisch is Celebrity Workouts heerlijk leesbaar en krijg je een wel heel exclusief kijkje ‘behind the scenes’ van de Hollywoodsterren!

‘Trainen met Kathy heeft mijn leven veranderd. Vervulling, helderheid, energie, kracht, plezier. Al deze dingen kan ik mezelf geven door te trainen en ik voel het in alles wat ik doe.’ – Julia Roberts

De auteur: Kathy Kaehler is de persoonlijke trainer van tientallen bekende filmsterren. Ze heeft een eigen tv-show op de Amerikaanse zender NBC en schrijft columns in diverse bladen.


Voeg toe:

  • Model: workouts
  • Verzendgewicht: 300gr.


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..Copyright © 2019 Pro2Move