Gezond eten voor je hart

22.57EUR
Uitverkoop: 6.17EUR
Bespaar: 73% korting op de prijs

Gezond eten voor je hart: Een boek met recepten die zijn ontwikkeld door een bekende chef-kok en gebaseerd op de deskundige adviezen van een diëtiste. Dit boek bevat meer dan 100 recepten die zijn ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je hart gezond te houden.

Hart- en vaatziekten kunnen vaak worden voorkomen met een gezond voedingspatroon. Door de hoeveelheid verzadigde vetten en zout te verminderen en voldoende plantaardig voedsel, kom je al een heel eind. In Gezond eten voor je hart hebben de bekende chef-kok Paul Gayner en diëtiste Jacqui Lynas hun culinaire kennis gebundeld om te bewijzen dat gezond eten zeker niet saai hoeft te zijn.

Dit boek bevat meer dan 100 recepten die je smaakpapillen prikkelen en je hart gezond houden. Ontbijt & brunch, soepen & salades, lichte maaltijden & hapjes tussendoor, hoofdgerechten en ten slotte desserts. Zo kan iedereen makkelijk smakelijke menu's voor snelle lunches, gezonde snacks en etentjes voor het hele gezin samenstellen. Ook gaan de auteurs uitgebreid in op het invoeren van deze nieuwe manier van koken in het vaste eetpatroon, leren ze je gezonde bereidingsmethoden aan en geven ze antwoord op tal van relevante vragen.
 


Uitverkocht
  • Model: Gezond eten voor je hart
  • Verzendgewicht: 0.9gr.


Copyright © 2019 Pro2Move