Werken aan gezonde vaten

17.43EUR
Uitverkoop: 6.17EUR
Bespaar: 65% korting op de prijs

Deze uitgave biedt een schat aan informatie over onder meer de risicofactoren van hart- en vaatziekten en de wijze waarop iemand zelf een bijdrage kan leveren aan het eigen welzijn en de gezondheid. Niet alleen voor patiënten met hart- en vaataandoeningen, maar ook voor diegenen die weten dat zij extra risico lopen en daar graag iets aan willen doen!

Patiënten met een hart- of vaatziekte als gevolg van atherosclerose, zoals een herseninfarct, hartinfarct, angina pectoris of etalagebenen, zijn onder behandeling van een specialist en zullen vaak – al dan niet in combinatie met het gebruik van medicijnen – hun levensstijl moeten aanpassen. Werken aan gezonde vaten geeft voorlichting over deze vorm van preventie om zo het volgen van de geadviseerde therapie bevorderen.

Werken aan gezonde vaten is bedoeld voor degenen die zich actief willen inzetten om verergering van hun aandoening of nieuwe complicaties te voorkomen. De uitgave biedt de patiënt voldoende kennis om zelf te bepalen welke maatregelen hij de moeite waard vindt en welke doelen hij wil bereiken. Met behulp van een stappenplan kan hij zelf bekijken welke risicofactoren te beïnvloeden zijn en op welke manier. Ook geeft het boek uitleg over verschillende medicijnen en hun voor- en nadelen. 


Voeg toe:

  • Model: Werken aan gezonde vaten
  • Verzendgewicht: 300gr.


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


Copyright © 2019 Pro2Move