Lipid Panel Test Strips

69.95EUR

Lipid Panel Test Strips ( 10 stuks )

De lipidenprofiel (Lipid Panel) test is een snelle, eenvoudige en handige methode voor zowel het Point of Care (POC) testen alsook het op grote schaal testen van te hoge cholesterolwaarden en andere lipiden die een belangrijke risicofactor vormen voor hart-en vaatziekten.

Met de Lux analyser, in combinatie met de "all-in-one" lipidenprofiel (lipid panel) test, kan men op een eenvoudige manier zijn Totaal Cholesterol, HDL Cholesterol, Triglyceriden en berekend LDL-Cholesterol meten.

Een volledig lipidenprofiel in ongeveer 3 minuten en dit aan de hand van een eenvoudige vingerprik (capillair gering bloedstaal)!

HDL Cholesterol wordt ook wel het "goede cholesterol" genoemd.
Hoe hoger de HDL waarden, hoe meer natuurlijke bescherming men heeft tegen een hartaanval.

Het Totaal Cholesterolgehalte is de som van alle verschillende soorten cholesterol in het bloed.
Het Totaal Cholesterolgehalte is ook een indicator, in combinatie met andere factoren (hoge bloeddruk, familiale geschiedenis van vroegtijdige hart-en vaatziekten, roken, lage HDL Cholesterol en leeftijd) van kansen op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten of een hartaanval.
Hoe hoger het Totaal Cholesterol, hoe meer risico men loopt.

De Triglyceridenwaarden kunnen verhoogd worden als gevolg van overgewicht, lichamelijke inactiviteit, roken, overmatig alcoholgebruik en een dieet met veel koolhydraten.

Inhoud

10 lipid panel test strips,  Inclusief pipette tips


Voeg toe:

  • Model: lipiden panel test strips
  • Verzendgewicht: 50gr.


Bijpassende artikelen


Copyright © 2019 Pro2Move