Lux Lipide Glucose en Hemoglobine Meter

349.95EUR

Met de LUX meter  in combinatie met de all-in-one  lipidenprofiel (lipid panel) test, kan men op een eenvoudige manier het Totaal Cholesterol, Triglyceriden, HDL Cholesterol, LDL Cholesterol ( berekend ) en + ratio LDL/HDL  en ratio CHOL/HDL meten.
Een volledig lipidenprofiel in slechts enkele minuten en dit aan de hand van een eenvoudige vingerprik (capillair bloedstaal)! Tevens kunt u met de Lux Meter / analyser het glucose en hemoglobine meten.

Point of care (POC) diagnostiek is een methode om een laboratoriumtest uit te voeren naast of in de buurt van de patiënt. De handelingen worden uitgevoerd buiten het laboratorium door getrainde zorgprofessionals. Point of care diagnostiek wordt steeds meer toegepast op momenten dat snelle resultaten nodig zijn en niet gewacht kan worden op transport van het materiaal naar het laboratorium omdat direct ingrijpen van de arts nodig kan zijn. Voordelen zijn onder meer dat de test op elk moment van de dag kan worden uitgevoerd, het resultaat binnen enkele minuten bekend is en de handelingen om een meting uit te voeren eenvoudig zijn.

De professionele Point of Care Lux is een draagbaar apparaat van slechts 120 gram en meet 6 parameters.

Met de Lipidenprofiel teststrips meet u het Totaal Cholesterol, Triglyceriden, HDL Cholesterol, LDL Cholesterol ( berekend ) en + ratio LDL/HDL  en ratio CHOL/HDL meten.  U test op een snelle, eenvoudige en handige methode te hoge cholesterolwaarden en andere lipiden die een belangrijke risicofactor vormen voor hart-en vaatziekten.

Met de glucose teststrips meet u de bloedsukerwaarden en met de hemoglobine teststrips meet u het HB (Hemoglobine). Het HB is van belang bij een vermoeden van bloedarmoede.

Gemakkelijk

Slechts 45 μl voor het volledige lipidepaneel, 7 μl voor het hemoglobine, 0,5 μl voor de glucose.

Effectief

Arts kan testen tijdens consult met patiënt.

Voltooi het lipidepaneel in 3 minuten

Meting van cholesterol, triglyceriden, HDL, LDL tegelijkertijd in minder dan 3 minuten.

Aanvullende hemoglobine- en glucosetest Software voor download-pc (GB, IT)

Optionele data-lezen software (CD + kabel) voor eenvoudige download.

De Lux lipide glucose en hemoglobine meter wordt geleverd met draagtasje, pipet 15 μl, pipette 7 μl, 3xAAA batterijen 1,5 V en handleiding (GB, IT).

Product Informatie:

Voeg toe:

  • Model: lux meter
  • Verzendgewicht: 120gr.


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


Copyright © 2019 Pro2Move