Cholesterolmeting

In Nederland zijn hart- en vaatziekten de oorzaak van bijna 40% van alle sterfgevallen. Een verhoogd cholesterolgehalte is één van de belangrijkste risicofactoren voor het ontstaan van hart- en vaatziekten. Als het cholesterolgehalte verhoogd is, merken we daar in eerste instantie niets van. Gelukkig is cholesterol eenvoudig te meten. Door het gebruik van thuis testen heeft u de mogelijkheid zelf u cholesterolgehalte onder controle te houden. Door tijdig in te grijpen kunt u daarmee de kans op hart - en vaatziekten verminderen.

De tests zijn qua betrouwbaarheid vergelijkbaar met standaard laboratoriumtests en voorzien van uitgebreide informatie samengesteld met medewerking van Stichting Bloedlink.

Uit onderzoek blijkt dat 30% van de kopers voor een zelftest kiest omdat hij of zij voor een cholesterolmeting niet naar de dokter wil. 44% kiest voor een zelftest omdat het weinig tijd kost. 

Zelftests kunnen daarom bijdragen aan een vroegtijdige ontdekking.

Indien nodig kan in overleg met de huisarts besloten worden tot behandeling om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen.

Thuis cholesterolgehalte en glucose meten met de Multicare IN Glucose en Cholesterolmeter.  Meten was nog nooit zo makkelijk. Deze nauwkeurige en betrouwbare glucose en cholesterolmeter is klinisch gevalideerd door de universiteit van Florence ( Italie ). Dit is een startpakket om je glucose- en cholesterolgehalte te meten. De meter meet glucose (bloedsuikerspiegel), triglyceride en het totaal cholesterol.
Dit pakket is handig voor mensen met diabetes. Naast de bloedsuiker-meting kan ook direct het cholesterol worden gemeten. Dit is belangrijk omdat de kans op een te hoog cholesterolgehalte groter is bij diabetespatiënten. Met deze test weet je dus direct of je bloed de goede waarden heeft.

De Accutrend Plus meter is een gecombineerde professionele meter voor het bepalen van Glucose, Triglyceride, Lactaat en Totaal Cholesterol in bloed.


Meet thuis uw cholesterolgehalte met een cholesterol meter


In de schijnwerpers - Cholesterolmeting


Copyright © 2019 Pro2Move