Wiebelkussen Zitkussen 33 cm

Prijs (vanaf): 24.95EUR

Balkussen, balanskussen, wiebelkussen en zitkussen met een diameter van 33cm: bevordert ontspannen en dynamisch zitten, actief zitten en daarmee het (ongemerkt) trainen van uw rugspieren. Dit luchtgevulde balkussen met een diameter van 33cm corrigeert de lichaamshouding zodat rugklachten worden voorkomen. Dit balkussen zitkussen wordt aangeraden voor mensen die de coördinatie, kracht en stabiliteit van de rompspieren en rugspieren willen verbeteren. Doordat dit met luchtgevulde zitkussen na enkele minuten de lichaamstemperatuur aanneemt is het een aangenaam en comfortabel zitkussen.

Veelzijdig en universeel zitkussen 33cm: zitten - oefenen - fitness
U kunt dit balkussen niet alleen gebruiken als zitkussen maar ook als oefenkussen, balanceerkussen voor veel verschillende fysiotherapie en fitness oefeningen. Het balanskussen 33cm wordt gewaardeerd door fysiotherapeuten en oefentherapeuten vanwege de diverse therapeutische oefeningen die er mee uitgevoerd kunnen worden: rugoefeningen, bekkenbodemoefeningen, oefeningen van voetspieren en beenspieren, balansoefeningen en coördinatie oefeningen.

Dit kwalitatief hoogwaardige zitkussen 33cm is vergelijkbaar met de duurdere Togu en Sissel zitkussens en beschikt over een mat en comfortabel oppervlak. De balkussens zitkussens zijn met een gemiddelde luchtdruk opgepompt en worden geleverd zonder pompje. U kunt eventueel een los pompje voor het oppompen van het zitkussen 33cm meebestellen. Deze pompjes zijn alleen geschikt voor het oppompen van zitkussens balkussens.

Om extra comfortabel en stijlvol te zitten kunt u een overtrek voor dit zitkussen meebestellen. Door de mooie en kwalitatief hoogwaardige afwerking van deze hoes, krijgt uw zitkussen een extra stijlvolle en mooie uitstraling die nog beter bij uw interieur past. Deze hoes is leverbaar in de kleuren blauw en grijs.

Kenmerken

- het  met luchtgevulde zitkussen optimaliseert en corrigeert de rechte zithouding 
- met dit luchtgevulde kussen traint u de spieren van de wervelkolom door het dynamisch zitten
- mogelijkheid om mobiel te trainen met het balkussen, oefenkussen, balanceerkussen
- geen beperkingen van de bewegingsmogelijkheden met het  zitkussen wiebelkussen
- betrouwbaar en aangenaam in het gebruik balanceerkussen bij het zitten, oefenen en fitness
- dit balkussen wiebelkussen is ook geschikt voor balansoefeningen, oefentherapie, fysiotherapie
- uitermate geschikt voor gebruik als wiebelkussen bij kinderen met ADHD, concentratieproblemen

Zitkussen met een diameter van 33cm: voor volwassenen en kinderen
Dit balkussen oefenkussen met een diameter van 33cm is geschikt voor kinderen en volwassen met een normaal postuur, ter indicatie: tot een lichaamgewicht van 90kg. Het Medi balkussen is ook uitermate geschikt om te gebruiken als wiebelkussen balanskussen bij kinderen met ADHD, concentratieproblemen, hyperactieve kinderen. Doordat kinderen onbewust wiebelen op dit luchtgevulde balkussen wordt de concentratie verhoogd waardoor het kind zich op school en thuis beter kan concenteren. U kunt overwegen om gelijktijdig in dezelfde bestelling twee balkussens te bestellen zodat uw kind thuis en op school een balkussen kan gebruiken.

Voor dynamisch en actief zitten is dit luchtgevulde balkussen met een diameter van 33cm ideaal. De lichte natuurlijke vibratie tijdens het ademhalen zorgt ervoor dat het lichaam een constante feedback ter correctie krijgt voor een optimale lichaamshouding. Ook voor gevarieerde balanceertrainingen, balanstrainingen en bekkeninstabiliteit. Na langdurig gebruik kunt u de ondersteunende lucht(druk) van het zitkusssen, wiebelkussen eenvoudig door middel van het ventiel reguleren. Bij het eventuele oppompen dient u het zitkussen wiebelkussen niet te veel op te pompen omdat dit anders mogelijk ten koste van belangrijke bewegingsdynamiek kan gaan.

Het wiebelkussen, balanskussen en tevens zitkussen is verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood en donker blauw.

 


Voeg toe:

  • Model: balanskussen wiebelkussen 33cm
  • Verzendgewicht: 1000gr.

Maak keuze:Copyright © 2019 Pro2Move