Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter Set

114.95EUR

De Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter Set bestaat uit twee top producten van de Clinic serie van Spengler.

1. Spengler Lian Nano Clinic Bloeddrukmeter

De Spengler Clinic serie wordt geleverd met een klinische manchet, zeer geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en artsenpraktijken. Deze manchet kan nat gereinigd en gedesinfecteerd worden met diverse vloeistoffen.

De Lian Nano Clinic bloeddrukmeter van Spengler heeft een behuizing van  ABS kunststof. De Clinic bloeddrukmeter is schokbestendig, voorzien van draaiventiel en wordt compleet met klinische manchet  (volwassene) en handige opbergetui geleverd.

De Lian Nano Clinic heeft een zeer handig quick coupling systeem zodat het verwisselen van manchet zeer eenvoudig en snel verloopt.

Standaard maat is: Manchet Adult ( M ) 14 x 51cm - 12 x 27 cm  ( bovenarmomtrek 27 - 34 cm )

Deze wordt geleverd met de Spengler Stethoscoop Laubry Clinic is de Stethoscoop om het verspreiden van infecties in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en artsenpraktijken  tegen te gaan.

De Laubry Clinic is een moderne enkelslangs stethoscoop met een solide ergonomisch enkelzijdig borststuk.

Andere kenmerken zijn de patiënt vriendelijke anti-koude ring en de anatomisch correcte oorbeugel, ook kan de  stethoscoop na elk gebruik eenvoudig nat worden gereinigd en gedesinfecteerd worden met diverse vloeistoffen.

Deze stethoscoop kan nat gereinigd en gedesinfecteerd worden met diverse vloeistoffen.

Product Informatie:
  • De Clinic range van Spengler is speciaal ontworpen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra waar een hoog risico op cross infectie aanwezig is.


Voeg toe:

  • Model: spengler lian nano clinic set
  • Verzendgewicht: 1000gr.


Copyright © 2019 Pro2Move