Wiebelkussen Zitkussen 36 cm

Prijs (vanaf): 26.95EUR

Balkussen, balanskussen, wiebelkussen en  tevens zitkussen met een diameter van 36cm: bevordert ontspannen en dynamisch zitten, actief zitten en daarmee het (ongemerkt) trainen van uw rugspieren. Dit luchtgevulde balkussen met een diameter van 36cm corrigeert de lichaamshouding zodat rugklachten worden voorkomen. Dit balkussen zitkussen wordt aangeraden voor mensen die de coördinatie, kracht en stabiliteit van de rompspieren en rugspieren willen verbeteren. Doordat dit met luchtgevulde zitkussen na enkele minuten de lichaamstemperatuur aanneemt is het een aangenaam en comfortabel zitkussen.

Veelzijdig en universeel zitkussen 36cm: zitten - oefenen - fitness
U kunt dit balkussen niet alleen gebruiken als zitkussen maar ook als oefenkussen, balanceerkussen voor veel verschillende fysiotherapie en fitness oefeningen. Het balanskussen 36cm wordt gewaardeerd door fysiotherapeuten en oefentherapeuten vanwege de diverse therapeutische oefeningen die er mee uitgevoerd kunnen worden: rugoefeningen, bekkenbodemoefeningen, oefeningen van voetspieren en beenspieren, balansoefeningen en coördinatie oefeningen.

Dit kwalitatief hoogwaardige zitkussen 36cm is vergelijkbaar met de duurdere Togu en Sissel zitkussens en beschikt over een mat en comfortabel oppervlak. De balkussens zitkussens zijn met een gemiddelde luchtdruk opgepompt en worden geleverd zonder pompje. U kunt eventueel een los pompje voor het oppompen van het  zitkussen  36cm meebestellen. Deze pompjes zijn alleen geschikt voor het oppompen van zitkussens balkussens.

Om extra comfortabel en stijlvol te zitten kunt u een overtrek voor dit zitkussen meebestellen. Door de mooie en kwalitatief hoogwaardige afwerking van deze hoes, krijgt uw zitkussen een extra stijlvolle en mooie uitstraling die nog beter bij uw interieur past. Deze hoes is leverbaar in de kleuren blauw en grijs.

Kenmerken

- het  met luchtgevulde zitkussen optimaliseert en corrigeert de rechte zithouding 
- met dit luchtgevulde kussen traint u de spieren van de wervelkolom door het dynamisch zitten
- mogelijkheid om mobiel te trainen met het balkussen, oefenkussen, balanceerkussen
- geen beperkingen van de bewegingsmogelijkheden met het  zitkussen wiebelkussen
- betrouwbaar en aangenaam in het gebruik balanceerkussen bij het zitten, oefenen en fitness
- dit balkussen wiebelkussen is ook geschikt voor balansoefeningen, oefentherapie, fysiotherapie
- uitermate geschikt voor gebruik als wiebelkussen bij kinderen met ADHD, concentratieproblemen

Het wiebelkussen, balanskussen en tevens zitkussen  is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs en zwart.

 


Uitverkocht
  • Model: balanskussen wiebelkussen 36cm
  • Verzendgewicht: 1000gr.

Maak keuze:
Copyright © 2019 Pro2Move