Lumie Desklamp

195.00EUR

Deze stijlvolle Lumie Desklamp is dé ideale lamp tegen herfst- en winterblues. Dankzij de instelbare lichtsterkte is de lamp namelijk zowel thuis als op het werk te gebruiken. Met de flexibele hals kan de lamp in de gewenste hoek worden gezet.

Wanneer je last hebt van een winterdip of -depressie biedt de Lumie desklamp daglichtlamp uitkomst. Deze bureaulamp straalt 10.000 lux uit op maar liefst 22 cm afstand. Dankzij de sterke led-lampen is een lange kuur niet nodig. De richtlijn voor de duur van de behandeling bedraagt 30 minuten per dag bij 22 cm afstand en één uur per dag bij een afstand van 50 cm.

De Lumie Desklamp is een bureaulamp en lichttherapie lamp in één. Ideaal voor wie tijdens werken of lezen op discrete wijze hun lichttherapie wil volgen. Na de behandeling kan het licht worden gedimd en is de Desklamp een fraaie bureaulamp.

Sinds 1991 is Lumie actief op het gebied van lichttherapie. Lumie helpt je om op een natuurlijke manier in slaap te komen en in de ochtend op een natuurlijke manier weer wakker te worden. Wanneer we gewekt worden door middel van een hard geluid, worden we abrupt uit onze slaap gehaald. De wekkers van Lumie lichten langzaam op, zodat je langzaam uit je slaap zult ontwaken en rustig wakker wordt. Zo begin je elke dag goed!


Voeg toe:

  • Model: lumie desklamp
  • Verzendgewicht: 2000gr.


Copyright © 2018 Pro2Move