Omron BF 306 Vetmeter

Prijs (vanaf): 79.95EUR

Omron’s snelste manier om uw lichaamsvetpercentage en BMI te bepalen. Dankzij het geheugen voor de lichaamskenmerken van 9 gebruikers gemakkeljk te gebruiken voor een groep verschillende personen.

Met de robuust ontworpen BF306 kan het lichaamsvetpercentage worden gemeten van personen tot 199 kg.

De Omron BF 306 lichaams vetmeter geeft in enkele seconden aan of uw dieet of trainingsprogramma effectief is in het verlagen van uw vetpercentage. Het kan namelijk dat u wel gewicht verliest, maar dit wil niet zeggen dat uw vetpercentage ook naar beneden gaat. Deze vetmeter verteld u dat! De meter werkt volgens de algemene meetmethode BMI ( Body Mass Index) en legt deze vast in het geheugen (voor 9 personen). Het grafische display geeft direct aan in vier indexen waarin uw vetpercentage zit, - te hoog - hoog -normaal - laag.

De Omron BF 306:

Meet lichaams vet percentage

Meet lichaams vetmassa index

Gevalideerd medisch apparaat

Ontworpen en geadviseerd door specialisten

Geheugen voor 9 personen

Snel, accuraat en makkelijk

Grafische weergave van het vetpercentage en BMI

In tegenstelling tot de meeste andere lichaamsvetmeters is de Omron BF 306 lichaams vetmeter een medisch hulpmiddel (CE MDD 93/42). Dit is onder andere te danken aan de uitgebreide studies met betrekking tot de Omron  HBF 306, die de nauwkeurigheid van deze lichaamsvetmeter aantonen. De Omron lichaams vetmeter BF 306 maakt het mogelijk thuis zelf het lichaamsvetpercentage te bewaken en moedigt daardoor de gebruikers aan om preventieve maatregelen te nemen door het voedings- en bewegingspatroon te verbeteren. De gemeten waarden zijn accuraat en kunnen worden gebruikt om de effecten van de genoemde maatregelen te volgen.

Omron geeft u 3 jaar garantie.

Met gratis BMI Meetband

Product Informatie:

Uitverkocht
  • Model: Omron BF 306 vetmeter
  • Verzendgewicht: 1000gr.

Maak keuze:Gratis
Huidige recensies: 1

Bijpassende artikelen

Vet, vetter, vetst
Vet, vetter, vetst
16.40EUR
Uitverkoop: 6.17EUR
Bespaar: 62% korting op de prijs

Copyright © 2019 Pro2Move