Omron Hartscan

499.95EUR

 
Omron Heartscan portable 1 kanaals ECG monitor
 
De  Omron Hartscan HCG 801 is een ECG monitor, uitsluitend bedoeld voor (para) medici of patiënten onder begeleiding van hun behandeld arts.

De Omron Heartscan is ontworpen en bedoeld voor situaties waar de conventionele ECG uitrusting minder geschikt is.

Compact en gebruiksvriendelijk portable monitorsysteem voor een snelle en acurate screening van het hart. Het systeem meet draadloos (electroden op het apparaat zelf) in dertig seconden de Hartslag - Hartritme -Hartcurve en maakt daar automatisch een evaluatie van. De hartcurve is direct te volgen op het display. Met de "keep it simple software" is de data makkelijk over te brengen via een SD-geheugenkaart naar de computer voor verdere analyse.

Via de software is het display (schermtaal Engels) zo in te stellen dat er in detail geanaliseerd kan worden in een bepaalde periode. Verder is het mogelijk om metingen met elkaar te vergelijken en metingen uit te printen. Het systeem is niet belastend en geeft direct een indicatie van de hart-conditie.  Raadpleeg onafhankelijk van de meet-resultaten uw arts.

De monitor kan gebruikt worden:

  • In het volgen en monitoren van patienten buiten de kliniek 
  • In preventieve-of intake metingen in de werksfeer, op kantoor, fysiopraktijken, fitnessinstellingen e.d.
  • Voor het bezoeken van patienten buiten de (huisarts) praktijk.
  • In thuissituaties, verontruste patienten kunnen op een snelle wijze inzicht krijgen of ze contact moeten opnemen met hun behandeld arts.
  • Voor medicatie tolerantie metingen waarbij duidelijk wordt of deze juist gedoseerd is.
  • Bij opname in een ziekenhuis waar een tijdrovende 12-puntsmeting niet van toepassing is maar waar de hartconditie een belangrijke rol speelt. Voor en tijdens dialyse, patienten na een operatie, patienten in de eerste hulp.

Inhoud van de set: HartScan, SD geheugenkaart voor het opslaan van de gegevens, kaartlezer, gebruiksaan-wijzing in Nederlands-Engels-Duits-Frans, etui en software.

Bekijk de folder Omron HartScan HCG-801 in PDF


Voeg toe:

  • Model: Omron Hartscan
  • Verzendgewicht: 1500gr.


Copyright © 2019 Pro2Move