Omron M2 Bloeddrukmeter

Prijs (vanaf): 75.00EUR

Omron M2 Bloeddrukmeter  

Deze volautomatische bovenarm bloeddrukmeter van Omron is zeer eenvoudig in gebruik. Er zitten slechts twee duidelijke knoppen op de meter: de aan/uit knop die tevens dient als startknop en een knop om het geheugen te raadplegen. Daarom is de Omron M2 een van de makkelijkst te bedienen Omron bloeddrukmeters, ideaal als instapmodel of voor bijvoorbeeld senioren. De meter meet de bovendruk, onderdruk en de hartslag. Na vijf minuten geen gebruik schakelt de Omron M2 bloeddrukmeter automatisch uit.

De Omron M2 heeft een intern geheugen met plaats voor 21 metingen die met een druk op de M-knop terug te zien zijn. Zo zijn de laatste metingen altijd snel bij de hand. Alle metingen zijn duidelijk af te lezen van het digitale LCD display. De Omron M2 maakt gebruik van de bekende Intellisense techniek, waarbij het manchet altijd comfortabel automatisch wordt opgeblazen.

De bloeddruk meter wordt geleverd inclusief batterijen (goed voor ongeveer 300 metingen), maar de meter heeft ook een adapteraansluiting. Ook meegeleverd is een manchet maat Medium voor een bovenarmomtrek van 22 - 32 cm.

Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
21 geheugenplaatsen
Inclusief manchet maat M, batterijen
Klinisch gevalideerd
Ideaal instapmodel

Als accessoire kan een Omron Easy manchet L (22-42 cm) worden geleverd.


Voeg toe:

  • Model: omron m2 bloeddrukmeter
  • Verzendgewicht: 1000gr.

Maak keuze:
Bijpassende artikelen


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..Copyright © 2019 Pro2Move