Omron Caloriscan

72.95EUR

In theorie is gewicht verliezen heel eenvoudig: meer calorieën verbranden dan calorieën innemen. Voor veel mensen is dat makkelijker gezegd dan gedaan, maar met de Omron Caloriscan op zak kunt u constant controleren hoeveel calorieën u verbruikt heeft en het is een extra stimulans om uw eetgewoonte aan te passen.

Het unieke van de Caloriscan is dat deze ook de hoeveelheid verbruikte calorieën berekent in alle situaties, zelfs in rust. Of u nu hardloopt, huiswerk doet of werkt aan uw buro de 3D sensor detecteert elke beweging en berekent precies het aantal verbruikte calorieën.

De Omron Caloriscan is de ideale dieetpartner. Door de geavanceerde 3d detectie meet de Omron caloriscan uw calorieverbruik gedurende de hele dag. Of u nu zit, loopt of fietst de Caloriscan meet uw bewegingen via het "Active Engine 2" algoritme. Zelfs wanneer u slaapt is de Caloriscan in staat om uw bewegingen te detecteren en uw calorieverbruik te berekenen. Dankzij deze geavanceerde technologie wordt uw totale calorieverbuik berekent over een hele dag. Het apparaat kan op basis hiervan adviseren hoeveel uw calorie inname voor een hele dag maximaal mag zijn.
Wilt u een realistisch beeld van uw calorieverbruik gedurende de gehele dag en wilt u uw gewicht beheersen? Draag dan de Omron Caloriscan aan uw riem, in uw broekzak of in uw tas. De Omron Caloriscan is tevens stappenteller, afstandmeter, aerobic stappenteller en klok. Een handige clip om te dragen wordt meegeleverd. Op dit product krijgt u drie jaar garantie.

Kenmerken van de Omron Caloriscan

3-dimensionale sensor

24/7 kcal controle

Totaal energieverbruik aan het einde van de dag

Energieverbruik weergegeven van iedere afzonderlijke lichaamsactiviteit

Geheugen van maar liefst 7 dagen

Alle waarden worden automatisch in het geheugen opgeslagen

Berekent uw dagelijkse stappen

Intensieve stappen zullen worden gemeten in een apart scherm

Apart scherm voor vetverbranding

kcal verbruik

Afgelegde afstand

Gemakkelijk te dragen, zelfs in rugzakken

Afmetingen: 7,8 x 3,3 x 1 cm

Gewicht: 25 g inclusief batterij

Verkrijgbaar in de kleuren wit,  roze en goud

Meer informatie over de Calorie Scan:

https://www.omron-healthcare.com/nl/products/activitymonitoring

Product Informatie:

Uitverkocht
  • Model: omron caloriscan
  • Verzendgewicht: 100gr.

Maak keuze:
Copyright © 2019 Pro2Move