Sissel Plus Hoofdkussen

Prijs (vanaf): 89.95EUR  80.96EUR
Bespaar: 10% korting op de prijs

Het Sissel Orthopedisch Hoofdkussen Plus is een aangepaste versie van de Sissel Hoofdkussen Classic. Het Sissel Plus hoofdkussen bevat de Vario Pad welke gemakkelijk de hoogte van het kussen kan aanpassen. Hierdoor wordt uw nachtrust nog comfortabeler. De Sissel Plus heeft de originele Sissel kussenvorm en vermindert de druk op wervels en wervelschijven. Het Sissel Plus kussen is gemaakt van een polyurethaan schuimmateriaal, dit voelt hard en ondersteunend aan. De Sissel Orthopedisch Hoofdkussen Plus is het ideale kussen voor mensen die last hebben van nekklachten of hoofdpijn en nachtrustpostuur willen verbeteren.

Alle Sissel orthopedische hoofdkussens bieden een optimale ondersteuning van de wervelkolom en hals aan. Het unieke design zorgt voor een perfecte houding tussen de schouders en wervelkolom,

Het kussen ondersteunt uw nek en laat de wervelkolom zachtjes in een anatomisch correcte positie komen. Hierdoor voelt u een licht stretching effect op de hals en de wervelkolom. Uw lichaam heeft weinig tijd nodig (2 tot 14 nachten) om opnieuw te wennen aan een gezonde natuurlijke slaap.

Wanneer u eenmaal gewend bent aan uw Sissel orthopedisch hoofdkussen, wilt u niet meer zonder!

De hoofdkussens Plus, Classic en Travel zijn van polyurethane shuim. Dit is een harder materiaal welke een hogere ondersteuning biedt. De Sissel hoofdkussens Soft, Deluxe en Bambini, aan de andere hand, zijn gemaakt van visco-elastisch schuim (traagschuim), een zeer zacht materiaal.

De Sissel Orthopedisch Hoofdkussen Plus combineert de twee hoogtes van de Sisse Classic in één kussen. U kunt de hoogte van uw Plus kussen aanpassen van 11 cm naar 14 cm door middel van het inleggen van de Vario Pad in het kussen.

Specificaties Sissel Orthopedisch Hoofdkussen Plus:

  • Orthopedisch hoofdkussen voor ondersteuning van uw hals en wervelkolom
  • Materiaal: polyurethane shuim, een harder materiaal welke een hogere ondersteuning biedt
  • Met 90 ventilatiekanalen voor een betere warmte-afvoer
  • Inclusief witte stretch overtrek (100% katoen)
  • Kern wasbaar met hand
  • Overtrek wasbaar op 95 ºC
  • Maat: 47 x 33 x 11 cm (zonder Vario Pad) / 14 cm (met Vario Pad)


Voeg toe:

  • Model: sissel plus hoofdkussen
  • Verzendgewicht: 2000gr.

Maak keuze:
Copyright © 2018 Pro2Move