Stressballen

De stressbal is een balvormig en zacht voorwerp. Het is bedoeld om in te knijpen en mee te spelen, waardoor de stress afneemt. De balletjes zijn over het algemeen ca. 5 a 7 cm. in doorsnee, zodat ze prima in je hand passen. Men kan bijvoorbeeld flink in het balletje knijpen, er mee rollen in de hand of gooien. Ook kun men er de handspieren mee ontwikkelen, of juist de spanning (stress) in de handen verminderen.

Hoewel de term stress doet vermoeden dat al deze balletjes de stress doen afnemen, wordt het overgrote deel meer als speeltje, als reclamegadget of als relatiegeschenk gebruikt.

Wij hebben op dit moment een aantal stressballen in ons assortiment opgenomen, er zijn echter nog vele honderden andere modellen en vormen leverbaar, welke wij op verzoek importeren vanuit het Verre Oosten. Bent u op zoek naar een model dat niet op deze website staat, laat ons het weten en we sturen u per omgaande één of meerdere afbeeldingen met prijsindicatie. De oplage dient ten minste 5000 stuks te zijn er kan al binnen 5 weken worden geleverd.

Bestaat het door u gewenste model niet, dan kunnen we deze vrijwel altijd custom made  laten maken! De minimale oplage voor een custom made gemaakte stressbal is 10.000 stuks.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze verkoop prijzen!
Alle genoemde prijzen zijn indicatief en afhankelijk van de oplage. Vraag dus altijd om een offerte.

Hoe vraag ik een offerte aan?
Een offerte aanvragen is eenvoudig en verplicht u tot niets.
Copyright © 2019 Pro2Move