Sissel Intensive Massager Massageapparaat

210.00EUR

Sissel Intensive Massager Massageapparaat

De Sissel Intensive Massager is het nieuwste massageapparaat van Sissel voor thuisgebruik, maar wordt ook veel gebruikt door professionals in hun praktijk. Masseer diep gelegen spieren met de speciale kloptechniek van de Sissel Intensive Massager. Perfect om rugpijn en spanningshoofdpijn tegen te gaan. 

Algemene toepassing van de Sissel Intensive Massager
De Sissel Intensive Massager is een effectief hulpmiddel voor intensieve massages. Door de speciale kloppende beweging is de Sissel Intensive Massager ideaal voor rugpijn, schouderpijn  en spanningshoofdpijn. Het vereist weinig druk bij gebruik. Plaats één van de twee opzetstukken op de intensive massager voor een zacht of medium massage.

Hoe de Sissel Intensive Massager werkt
De Sissel Intensive Massager heeft twee verwisselbare koppen. Een zachte afgeronde opzetstuk voor zachte massages en een medium opzetstuk voor stevige en intensieve massages waarmee ook de dieper gelegen spieren bereikt worden. Door de twee massagekoppen is de Sissel Intensive Massager geschikt om alle spiergroepen effectief te masseren.

De Sissel Intensive Massager heeft vijf instelbare intensiteitstrappen die hand in hand gaan met de verwisselbare koppen. De verschillende opzetstukken hebben ieder hen eigen intensiteit. Dit zorgt voor een optimaal massage effect.

De Sissel Intensive Massager heeft een ergonomisch ontwerp en is gebruiksvriendelijk. De lange greep maakt het gemakkelijk om de rug te bereiken. Het is eenvoudig te reinigen dankzij afneembare afzetkoppen.

Waarvoor  is de Sissel Intensive Massager geschikt
De Sissel Intensive Massager is ideaal voor gebruik bij pijn in de rug en schouders. Met de combinatie van  speciale kloptechnieken en het medium en intensieve opzetstuk bereikt de Sissel Intensive Massager de diep gelegen spieren. Met de speciale kloptechniek wordt 95% van de energie rechtstreeks op de spieren afgezet. Door de kloppende beweging bevorderd het de doorbloeding en versoepelt de spieren.

Ook is het ideaal om het hoofd te masseren met de Sissel Intensive Massager om spanningshoofdpijn tegen te gaan. De speciale zachte afgeronde opzetstuk en de vijf instelbare intensiteitstrappen zorgen voor een zeer aangename  massage dat hoofdpijn tegen zal gaan.

Specificaties Sissel Intensive Massager:

  • Twee opzetstukken
  • Vijf intensiteitstrappen
  • Speciaal kloppende beweging
  • Rotatiesnelheid 20 tot 40 keer per seconden
  • Gewicht 1.4 kg

Garantie: 2 jaar

 


Voeg toe:

  • Model: sissel intensive massager
  • Verzendgewicht: 1000gr.


Copyright © 2018 Pro2Move