MIR Smart One Spirometer

Prijs (vanaf): 114.95EUR

Eenvoudig en gemakkelijk mee te nemen is de Smart One Spirometer ontworpen om aan de toenemende vraag te voldoen voor draadloze apparaten die verbinding kunnen maken met de nieuwe generatie van Android en iOS smartphones en tablets.

De MIR Smart One Spirometer en peakflowmeter is de revolutie in longfunctie meting in de thuissituatie. Deze fantastische bluetooth spirometer en peakflowmeter meet de Peak Expiratory Flow ( PEF, peakflow ) en FEV1 ( geforceerde uitademingsvolume in één seconde ). De MIR Smart One handheld spirometer is verbonden met uw smartphone of tablet via een bluetooth Smart verbinding. Deze verbinding wordt automatisch gemaakt wanneer de MIR Smart One applicatie is geinstalleerd op uw smartphone of tablet.

De MIR Smart One spirometer is onlangs door de  European Respiratory Society  ( ERS ) bekroond met de ERS 2015 POINT Award, wat staat voor Product Of Outstanding Interest. Ook mag deze spirometer zich winnaar noemen van de IF design award 2016.

De Smart One spirometer is bedoeld voor persoonlijk gebruik en is ontworpen voor volwassenen en kinderen. De MIR Smart One applicatie bevat:

- een elektronisch dagboek voor de registratie van alle resultaten, de resultaten kunnen laten worden bekeken

- een incentive helpt om de uitvoering van de test te verbeteren

- Deel de geschiedenis van de metingen met uw zorgaanbieder, dokter of medisch specialist

De gemeten gegevens worden in realtime naar de smartphone of tablet gestuurd. Door de gemeten waarde met de referentiewaarde  ( ingesteld tijdens de installatie ) te vergelijken, geeft de applicatie een soort van stoplicht ( groen, geel en rood ) weer die het gemakkelijk maakt om het test resultaat te interpreteren.

De MIR SmartOne is zeer geschikt voor het monitoren van diverse longaandoeningen en zelfmanagement bij Astma, COPD, Cystic Fibrose en Longtransplantatie. Ook is de MIR ontworpen voor gebruik in clinical trials en studies waarbij data verzameld dient te worden.

Extreem laag batterij verbruik

Zeer makkelijk te bedienen, zonder knoppen, plug en play

MIR Smart One Spirometer App is gratis te downloaden, in diverse talen waaronder het Nederlands.

    

Inhoud

* MIR Smart One spirometer

* Turbine sensor

* Plastic mondstuk

* 2 aaa batterijen

* Gebruikershandleiding in het nederlands


Voeg toe:

  • Model: MIR smart one spirometer
  • Verzendgewicht: 1000gr.

Maak keuze:


Bijpassende artikelen


Copyright © 2019 Pro2Move