Spirotel Touchscreen Spirometer

550.00EUR

De Spirotel touchscreen is een spirometer in zakformaat, het is een  thuiszorg apparaat voor volledige analyse van de luchtwegen.

De Spirotel touchscreen spirometer is veel meer dan een spirometer alleen. Deze spirometer kan veel meer en is tevens saturatiemeter 3D Pulsoximeter, Triaxial Accelerometer en Symptomen Dagboek . 

Spirotel is een ideaal hulpmiddel voor de thuiszorg en telemedicine. Compact en eenvoudig te gebruiken, het is een trouwe vriend voor elke patiënt die thuis moet worden behandeld.

Ideaal voor thuiszorg en telemedicine.

De intuïtieve interface en de elektronische agenda helpen de patiënt de tests uit te voeren. Overdracht van de resultaten is eenvoudig en ongecompliceerd met behulp van de web-verbinding, de USB en Bluetooth technologieën.

Maximum hardware en software maatwerk.

Spirotel® is al gekozen voor tal van klinische proeven en is ook ontworpen voor onderzoeksorganisaties, of CRO (Contract Research Organization). De sleutel ligt in de grote flexibiliteit.

In deze sector, is een uitstekende aanpasbaarheid van het instrument een groot voordeel, dus het zal u niet verbazen dat Spirotel heeft door verschillende bedrijven overgenomen als een OEM (Original Equipment Manufacturer) oplossing.

Opgericht meer dan twee decennia geleden, heeft MIR de ervaring die ervoor zorgt dat CROs, farmaceutische bedrijven een een pakket hebben waar de kwaliteit van alle klinische trial fasen  gegarandeerd kan worden.

Getransplanteerde patiënten

Verschillende landen vergoeden Spirotel.

Patiënten die long- of beenmerg transplantatie hadden. In Frankrijk is de  Spirotel het enige apparaat waarvoor het ministerie van Volksgezondheid toestemming geeft voor vergoeding voor het bewaken van de long getransplanteerde patiënten.

Spirotel® wordt momenteel gebruikt door de volgende ziekenhuizen in Frankrijk: HEGP, Hp Foch, CC Marie-Lannelongue, Chu Bordeaux Haut-Lévêque, Hp Sainte Marguerite Marseille, Grenoble Michalon Chu, Chu Toulouse.

Het is bekend dat een van de eerste tekenen van afstoting van het nieuwe orgaan, een infectie van de luchtwegen die een aanzienlijke vermindering van de FEF25 / 75 veroorzaken.

Een economische en niet-invasieve handig hulpmiddel voor patiënten met een hoog risico.

Meer informatie? Neem contact met onze klantenservice op.

De Spirotel Spirometer wordt geleverd zonder saturatie probe.


Voeg toe:

  • Model: spirotel touchscreen spirometer
  • Verzendgewicht: 500gr.


Copyright © 2019 Pro2Move