Nasara KinesioTape Geel

6.12EUR

Nasara Kinesiotape 5 cm is in Duitsland één van de beste en meest succesvolle tapes en werd jarenlang aanbevolen door de Duitse Olympische sportbond.

Deze ademende en huidvriendelijke Nasara tape kan door bijna iedereen gedragen worden. Deze anti-allergische, ventilerende tape wordt geproduceerd in Zuid-Korea en voorziet van een optimale kleefkracht en rekt tot 140% in de lengte mee. De tape heeft dezelfde kwaliteiten als de duurdere merken Cure tape en Kinesio tape.

Veel fysiotherapeuten maken gebruik van de behandelingsmethode met kinesiotape. Kinesiotape is anders dan de witte, starre sporttape. Nasara kinesiotape is gemaakt van katoen en is zeer elastisch. De kinesiotape is voorzien van een sterke kleeflaag en is waterproof. De kinesiotape blijft ook na het zweten, zwemmen of douchen goed zitten. Daardoor is het mogelijk de ”24 uurs” behandeling zo effectief mogelijk in te zetten en wordt het maximale resultaat met deze behandelmethode gerealiseerd.

Kinesiotape van Nasara behoord tot de beste kinesiotapes op de markt. De gebruikte materialen komen qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort ‘liftende werking’ heeft op de opperhuid. Er ontstaat zo meer ruimte in het gebied van de subcutis, waar allerlei receptoren, bloed- en lymfevaatjes liggen.

Na weefseltrauma reageert het weefsel met een ontstekingsreactie. Er ontstaat een lokale zwelling welke een drukverhoging geeft op het omringende weefsel. Door deze drukverhoging wordt de bloedcirculatie verstoord en de lymfeafvoer belemmerd, waardoor de druk op de pijnreceptoren toeneemt.
De liftende werking van de NasaraTape geeft een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af, de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. Automatisch maakt dat een meer fysiologisch bewegingspatroon mogelijk.

Indicaties voor kinesiotape zijn:
- hypotone spieren stimuleren
- hypertone spieren inhiberen
- spieren tegen overbelasting beschermen
- gewrichten beschermen
- pijn dempen
- ontstekingen reduceren
- lymfoedeem verminderen
- haematomen verminderen
- de range of motion beïnvloeden
- de propriosensoriek verbeteren
- de lichaamshouding corrigeren
- de fascia corrigeren

Dit formaat Kinesio tape heeft de afmetingen van 5 meter bij 5 cm (LxB).

Kleur: geel

 


Voeg toe:

  • Model: nasara kinesiotape geel
  • Verzendgewicht: 100gr.


Copyright © 2019 Pro2Move