Nasara KinesioTape Zwart

6.12EUR

Nasara KinesioTape Zwart

Kinesiotape van Nasara behoord tot de beste kinesiotapes op de markt. De gebruikte materialen komen qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort ‘liftende werking’ heeft op de opperhuid. Er ontstaat zo meer ruimte in het gebied van de subcutis, waar allerlei receptoren, bloed- en lymfevaatjes liggen.

Na weefseltrauma reageert het weefsel met een ontstekingsreactie. Er ontstaat een lokale zwelling welke een drukverhoging geeft op het omringende weefsel. Door deze drukverhoging wordt de bloedcirculatie verstoord en de lymfeafvoer belemmerd, waardoor de druk op de pijnreceptoren toeneemt.
De liftende werking van de NasaraTape geeft een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af, de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. Automatisch maakt dat een meer fysiologisch bewegingspatroon mogelijk.

Indicaties voor kinesiotape zijn:
- hypotone spieren stimuleren
- hypertone spieren inhiberen
- spieren tegen overbelasting beschermen
- gewrichten beschermen
- pijn dempen
- ontstekingen reduceren
- lymfoedeem verminderen
- haematomen verminderen
- de range of motion beïnvloeden
- de propriosensoriek verbeteren
- de lichaamshouding corrigeren
- de fascia corrigeren

Dit formaat Kinesio tape heeft de afmetingen van 5 meter bij 5 cm (LxB).

Kleur: zwart


Voeg toe:

  • Model: nasara kinesiotape zwart
  • Verzendgewicht: 100gr.


Copyright © 2019 Pro2Move