Omron Walking Style IV Stappenteller

Prijs (vanaf): 39.95EUR

De Omron stappenteller Walking Style IV is het meest recente model in de Walking Style serie. De Omron stappenteller Walking Style IV meet nauwkeurig uw stappen en heeft diverse functies voor verschillende doelen.  U kunt de Omron stappenteller eenvoudig bij u dragen in uw jas- of broekzak of tas. Met het meegeleverd draagkoord kunt de Omron stappenteller Walking Style IV ook om uw nek hangen. Dit nieuwe model Omron stappenteller meet naast het aantal stappen per dag ook verbrande caloriën, afstand in kilometers en heeft een speciale actiemodus. Op dit apparaat krijgt u twee jaar garantie.

De Omron stappenteller Walking Style IV heeft een praktische compacte vorm en is beschikbaar in de kleuren blauw, zwart en wit. De Omron stappenteller Walking Style IV heeft een duidelijk display en een eenvoudige bediening met een duidelijk menu. De Omron stappenteller Walking Style IV beschikt over 3D meettechniek en is daardoor in staat veel nauwkeuriger stappen te registreren.

Functies

Verbrande calorieën berekenen

Door geavanceerde 3D-meting worden meerdere bewegingen gedetecteerd en worden afgezet tegen de verstreken tijd waarin de bewegingen plaatsvinden. Hierdoor wordt intensiteit van de wandeling berekend en uit dat gegevens wordt de hoeveelheid verbrande calorieën bepaald. Een erg handige functie wanneer u bezig bent met een gezonde levensstijl en gezond gewicht.

10.000 stappen stappen per dag?

Wanneer de Omron stappenteller Walking Style IV in 24 uur 10.000 stappen heeft geregistreerd verschijnt er op het display een symbool dat een juichende persoon voorstelt. Het dagelijks 10.000 stappen lopen draagt bij aan een enorme gezondheidsverbetering!

Actiemodus

De Omron stappenteller Walking Style IV heeft de mogelijkheid om een aparte sessie van bewegen op te slaan door de zgn. actiemodus te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een strandwandeling waarbij uw wilt weten hoeveel stappen u tijdens deze wandeling heeft gezet. De stappen gemeten in deze aparte sessie staan los van de meetwaarden die over de gehele dag worden gemeten.

Aerobicpassen (energiek lopen)

Aerobicpassen betekent een andere manier van tellen voor de Omron stappenteller Walking Style IV. Het apparaat herkent een ander ritme en snelheid van lopen en telt deze stappen of passen apart. Aerobicpassen worden afzonderlijk geteld als u met meer dan 60 passen per minuut en meer dan 10 minuten aan een stuk loopt. Als u na een ononderbroken wandeling van meer dan 10 minuten een pauze neemt van minder dan 1 minuut, wordt deze beschouwd als onderdeel van een “ononderbroken wandeling”.

Inhoud

- Omron Walking Style IV stappenteller
- 3V-lithiumbatterij type CR2032
- Draagclip
- Draagkoord
- Meertalige gebruiksaanwijzing (ook Nederlandstalig).


Voeg toe:

  • Model: omron walking style IV
  • Verzendgewicht: 300gr.

Maak keuze:


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..


Copyright © 2019 Pro2Move