Yamax SW-200 stappenteller

Prijs (vanaf): 29.95EUR  22.95EUR
Bespaar: 23% korting op de prijs

  

Yamax stappenteller SW 200 ( Digiwalker Yamax SW-200 )

De Yamax SW 200 stappenteller is de voordeligste uit de Yamax serie. Dit heeft te maken met het ontbreken van de extra functies die de wat duurdere varianten wel hebben.

De Yamax SW-200 telt uitsluitend stappen.

De Yamax SW-200 stappenteller telt alleen stappen.

Een druk op de resettoets is voldoende om de teller weer op 0 te zetten. Met zijn 30 gram is de Yamax SW-200 een echte lichtgewicht en dankzij de handige klem aan de behuizing bevestigt u het apparaatje makkelijk aan uw broek. De batterij heeft een gebruiksduur van ongeveer 3 jaar.

De Yamax SW 200 stappenteller is een electronisch basismodel stappenteller, de teller gaat tot 99.999 stappen. Tijdens gebruik is de stofvrije beschermkap dicht te klappen om per ongeluk resetten te voorkomen. De display is duidelijk af te lezen, ook tijdens het lopen.

Gewicht is 30 gram.                         

Afmeting in cm 5,0 x 3,8 x 2,1( L x B x H )

Bij de meeste merken reageert het mechanisme niet op de stappen of slaat het juist op hol. De Yamax stappentellers zijn uitgerust met een zogenaamd "anti-bounce" mechanisme.

TNO heeft een literatuurstudie gedaan naar bewegingsstimulering met behulp van stappentellers.

De Yamax SW 200 Digiwalker stappenteller kwam daarbij als best geteste stappenteller uit de bus.

De Universiteit van Gent (Belgie) heeft ook stappentellers getest. Bij deze test kwam de Yamax SW 200 Digiwalker stappenteller ook als beste naar voren.

Ook het gerenommeerde ACSM (American College of Sports Medicine) kwam al eerder tot dezelfde conclusie.

In het rapport wordt ondermeer aandacht besteed aan het aantal stappen dat men in het dagelijks leven per dag doet en zet het advies voor een gezondere levensstijl op 10.000 stappen per dag. Tevens werden ook de betrouwbaarheid en validiteit van verschillende stappentellers getoetst.

Neem contact met ons op voor staffelkorting boven de 20 stuks!


Voeg toe:

  • Model: Yamax SW 200 stappenteller
  • Verzendgewicht: 0.9gr.

Maak keuze:


Bijpassende artikelen


Copyright © 2019 Pro2Move