Vernevelaar

Wat is een vernevelaar?

Een vernevelaar is een elektrisch apparaat waarmee u medicijnen kunt inhaleren. Het medicijn is opgelost in een vloeistof. Het apparaat zet deze medicijnoplossing om in nevel of mist. U ademt de nevel in via een mondstuk (of een neus/mondmasker). Het vernevelde medicijn komt zo gemakkelijk en in de juiste hoeveelheid in de luchtwegen. Vernevelen is geschikt voor jong en oud. Medicijnen die verneveld kunnen worden, zijn onder meer ontstekingsremmers, luchtwegverwijders en antibiotica.

Niets is vervelender dan kortademig en benauwd zijn. Wanneer u astmatisch bent zult u passende vernevelapparatuur in huis moeten hebben. Omron heeft verschillende vernevelapparaten ontwikkeld. Variërent van standaard maten voor thuis tot klein en compact voor onderweg.

Onderhoudsbeurten zijn voor een vernevelaar niet nodig, wel wordt aanbevolen om regelmatig ( bij frequent gebruik elke 60 dagen ) het luchtfilter te vervangen. Voor slang, vernevelset en masker is minimaal 1 X per jaar vervanging gebruikelijk.


<h3 style="text-align: center;"> <span style="font-size:12px;">Omron biedt een breed assortiment vernevelaars voor ieders behoefte en budget. Bij iedere inademing brengen onze betrouwbare, draagbare en discrete Omron Vernevelaars de medicijnen op effici&euml;nte wijze op de plaatsen waar zij nodig zijn.</span></h3>

Aanbieding(en) van de maand februari

Omron A3 Vernevelaar
Omron A3 Vernevelaar
99.95EUR  74.96EUR
Bespaar: 25% korting op de prijs
Omron MicroAir Vernevelaar
Omron MicroAir Vernevelaar
179.95EUR  133.00EUR
Bespaar: 26% korting op de prijs

Copyright © 2018 Pro2Move