Omron HN288 Digitale Weegschaal

49.95EUR  43.96EUR
Bespaar: 12% korting op de prijs

De Omron HN 288 weegschaal is een handige, moderne personenweegschaal. Daarom past deze digitale weegschaal in ieder modern interieur. De weegschaal is energiezuinig, want deze gaat pas aan als u erop stapt en omdat de weegschaal weer automatisch uitgaat als u weer van de weegschaal afstapt. Dankzij het geharde glas kunt u met een gerust gevoel op de weegschaal gaan staan.

De Omron HN 288 weegschaal is eenvoudig en veilig in gebruik. De weegschaal weegt niet alleen uzelf, maar ook bijvoorbeeld uw koffer of huisdier. Dankzij de unieke duo-weegfunctie van deze weegschaal weegt u niet alleen heel eenvoudig uzelf, maar ook bijvoorbeeld uw koffer of huisdier. Eerst gaat u zelf op de weegschaal staan en pakt vervolgens uw koffer of huisdier. De weegschaal berekent snel en nauwkeurig het verschil in gewicht.  De weegschaal meet tot 180 kg.

Specificaties 

Digitale weegschaal, veiligheidsglas, zilverkleur. 4-sensoren techniek. Schakelt automatisch in. Duidelijke LCD display, aanduiding per 100 gram. De Duo-functie maakt het wegen van bagage, huisdier o.i.d. bijzonder gemakkelijk**. Max. 180 kg. Incl. 3V batterij.
** Ga eerst alleen op de weegschaal staan en dan nog een keer met koffer, huisdier of kind. De weegschaal berekent daarvan dan automatisch het gewicht.


Voeg toe:

  • Model: omron hn288 weegschaal
  • Verzendgewicht: 2000gr.


Huidige recensies: 1

Copyright © 2019 Pro2Move