Alles over het leasen van een bedrijfswagen

Ten opzichte van kopen zitten er talloze voordelen vast aan het leasen van een auto. Je rijdt altijd in een relatief nieuwe, goed werkende auto. Gaat de auto toch kapot? Dan krijg je direct een vervangende auto. Bovendien betaal je één vaste prijs per maand als je kiest voor het leasen van een bedrijfswagen. Dat biedt duidelijkheid, of je nu één of meerdere bedrijfsauto’s nodig hebt voor je onderneming. Alleen de benzine is voor jouw rekening. Ook interesse in het leasen van een bedrijfswagen? Neem dan contact op met een gespecialiseerde dealer. Die kan je precies vertellen hoe een bedrijfswagen leasen het voordeligst uitpakt voor jouw bedrijf. En een goede dealer biedt je ook de mogelijkheid elektrisch te rijden!

Kan een bedrijfswagen leasen ook elektrisch?

Wellicht wil je overstappen op een elektrische auto omdat je de voordelen daarvan steeds meer gaat inzien. Groot gelijk! Schrikt het aankoopbedrag van een elektrische bedrijfswagen je af? Kies dan voor elektrisch leasen. Bedrijfswagen leasen is tegenwoordig ook mogelijk als je graag elektrisch wilt rijden. Voor enkele honderden euro’s per maand rijd je al in een energiezuinige, gloednieuwe elektrische bedrijfswagen.

De voordelen van elektrisch rijden

Het aandeel elektrische auto’s groeit hard, en daar is een goede reden voor. Elektrisch rijden belast het milieu veel minder. Vind je het als ondernemer belangrijk dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt? Dan is een elektrische bedrijfswagen een zeer goede optie. Die kun je tegenwoordig ook voordelig leasen. Opladen kan onderweg of bij je bedrijf. De dealer legt je uit welk type aansluiting je nodig hebt. Een oplaadpaal gaat jaren mee en biedt je veel flexibiliteit. Bovendien kun je deze ook huren. De kosten voor een laadpaal hoeven dus zeker geen belemmering te zijn voor elektrisch rijden.

Is het leasen van een bedrijfswagen iets voor jou?

Misschien vraag je je nog steeds af of het leasen van een bedrijfswagen wel bij jou past. Je bent enthousiast over het idee, maar je wilt zeker weten dat het qua kosten past bij jouw budget. Dan is het verstandig eens contact op te nemen met een deskundige leverancier van leasewagens. Hij of zij kan het kostenplaatje bekijken en samen met jou bepalen welke auto het meest geschikt is. Bijna alle ondernemers die zakelijk willen rijden vinden uiteindelijk een mooie deal voor het leasen van een bedrijfsauto. Kies ook voor de voordelen van (elektrisch) leasen en benader vandaag nog jouw dealer.