Alles wat je moet weten over Pokémon voor je de kaarten gaat kopen

Er zijn vandaag de dag maar weinig mensen die niet weten wat Pokémon nou eigenlijk is. Het spel dat oorspronkelijk uit Japan komt is nu wereldwijd bekend. Door de jaren heen zijn er verschillende collecties uitgebracht en heb je het spel kunnen spelen op verschillende elektronische apparaten. De meeste mensen beginnen met het verzamelen van kaarten op een jonge leeftijd, maar tegenwoordig heb je ook een hoop volwassenen die de kaarten verzamelen.

 

Hoe werken Pokémonkaarten nou precies?

Als jij op de gameboy of ds Pokémon hebt gespeeld dan is het waarschijnlijk vrij snel duidelijk hoe je het moet spelen. Jij gaat op pad als trainer om een zo een sterk mogelijke samenstelling van Pokémons te krijgen. Door te vechten wordt je Pokémon een hoger level en kan deze nieuwe aanvallen leren. Het spel dat je met de kaarten kunt spelen is echter een stuk minder bekend. Vaak kiezen jongeren er namelijk voor om alleen de kaarten te verzamelen en er niet veel mee te spelen. Als je wel met de kaarten wilt spelen is het handig om te weten dat ook op deze kaarten een aantal aanvallen staan. Ook staat er linksboven de kaart de power en hp die de Pokémon heeft. Verder heb jij nog extra kaarten die je in een pakket kunt krijgen die de kaart die jij gebruikt een boost kan geven.

 

Het kopen van verschillende soorten Pokémonkaarten

Als jij op zoek bent naar Pokémon kaarten zijn er een hoop verschillende plekken waar je deze kunt kopen. Er zijn namelijk een hoop speelgoedwinkels die er nog steeds voor kiezen om de pakketten van de nieuwe collecties te verkopen. Ook kun je ervoor kiezen om de kaarten tweedehands over te kopen van winkels of andere mensen online. Je kunt verschillende hoeveelheden packs en boxen kopen met Pokémonkaarten. Een standaard pakket kaarten bevat 10 kaarten, met daaronder ook boost kaarten. Ook kun je ervoor kiezen om een aantal pokemon packs te kopen. Dit is zeker wanneer jij nog niet veel kaarten hebt een goede manier om te beginnen met het spel. Om te kunnen spelen is het namelijk van belang om kaarten te hebben die zo goed mogelijk zijn. Hoe meer kaarten je hebt, des te groter de kans op goede kaarten. Je hebt verschillende grootte boxen waar jij uit kunt kiezen. Een pokemon premium collection box bevat bijvoorbeeld maar liefst 230 kaarten.