Beleggingspanden kunnen je veel geld opleveren

Heb je ooit eens een pandje gekocht zodat je je geld, op termijn, kon terugverdienen? Dan noemen we zo'n pandje een beleggingspand. Je hebt het immers niet gekocht om er zelf te gaan wonen of een winkel te openen, maar puur als investering voor de toekomst. Misschien is die toekomst nu voor jou aangebroken. Dat kan met meerdere factoren te maken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de huurders die je in het pand hebt zitten hebben aangegeven te gaan verhuizen of je bent toe aan je pensioen en je wilt wat extra's te besteden hebben. Het te koop zetten van een beleggingspand kan je dan veel gedoe opleveren. Je krijgt weer te maken met kijkers en kijkdagen en je moet ervoor zorgen dat alle eventuele gebreken vakkundig zijn verholpen. Maar waarom kies je niet voor een bedrijf dat beleggingspanden opkoopt? Je hebt er dan verder geen omkijken naar en je hebt al snel het geld op je rekening.

Locatie, locatie, locatie, ook voor beleggingspanden

Heb je ooit ergens op het platteland van Drenthe een mooi pandje aangeschaft als belegging? Dan is de kans klein dat je dit pand weet te verkopen aan een bedrijf dat doet in beleggingspanden. Zij hebben, over het algemeen, meer interesse in beleggingspanden in de randstad en in de grootstedelijke gebieden. Heb je daar één of meer beleggingspanden te koop? Dan is het echt de moeite om de brochure van Damborg eens aan te vragen.

Moet je verkopen maar wil je het pand nog niet uit?

Ben je, door alle corona-ellende of door andere omstandigheden, in de financiële problemen gekomen en bestaat de oplossing die jij ziet uit het verkopen van jouw beleggingspanden? Dan kan de verkoop snel en gemakkelijk geregeld worden. Maar wat nu als jouw bedrijf gevestigd is in één van die panden? Dan bestaat de mogelijkheid om het pand te verkopen en dan afspraken te maken over het huren van de bedrijfsruimte voor een bepaalde tijd.

Ga niet over een nacht ijs met de verkoop van je pand

Het is bij beleggingspanden van belang dat je er geld op verdient. Daar heb je ze immers, in een ver verleden, voor gekocht. En dus wil je niet zomaar het eerste bod aannemen dat op je pad komt. Vraag bij verschillende bedrijven brochures op en laat je informeren over alle mogelijkheden en kies dan de optie die het best bij jou past. Ga altijd voor een bedrijf met goede referenties, zoals Damborg.