Cryptocurrency met een niche

Je kent ze vast wel. Bekende cryptocurrency zoals Bitcoin en Ethereum zijn overduidelijk de meest gebruikte cryptomunten, zowel nu als vroeger. Als je denkt dat dit de enige coins zijn die het investeren waard zijn, dan heb je het echter goed fout. Er zijn namelijk ook veel coins die vooral veel worden gebruikt op bepaalde hoeken van het internet. Nu is het natuurlijk zo dat jij geen gebruik hoeft te maken van die hoek van het internet om te kunnen investeren in zo’n coin. Toch kun je met een niche crypto veel winst maken. Ben jij benieuwd naar niche cryptomunten en hun potentie? Lees dan snel verder voor enkele suggesties!

Shiba-Inu coin, de opvolger van Dogecoin

Kun jij je nog herinneren dat Elon Musk ophef maakt over een bepaalde cryptomunt? Deze munt is daar het beter werkende zusje van. Na het razende succes van Dogecoin besloten de oprichters van Shiba-Inu dat ze dat zelf ook konden, maar beter! Beiden zijn zogeheten ‘memecoins’ (crypto zonder duidelijk achterliggend project) en gebruiken een hond als mascotte. Maar daar houden de overeenkomsten ook wel op. Shiba-Inu is simpelweg een veel modernere coin, en dat is goed te zien aan de achterliggende technologie. Daarom verwachten veel mensen dan Shiba-Inu in de komende paar jaar Dogecoin bijna compleet gaat vervangen. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren? Niemand weet het. Toch is de verwachting dat er veel geld te verdienen valt door nu in te kopen. Bekijk de shiba coin koers en beslis. Durf jij het aan?

Tron en content creators

Tron (TRX op de beurs) is een crypto die momenteel veel wordt gebruikt onder Youtubers en andere content creators. De reden hiervoor: Tron verwerkt transacties binnen een seconde. Volgens de makers zou het rond de 2000 transacties per seconde aan moeten kunnen. Daarnaast is het een goede manier om zonder een bank of gezeur vanuit meerdere bronnen inkomen te ontvangen. Denk aan mensen die hun content luisteren of bekijken en een donatie aanbieden. Tron zorgt ervoor dat er supersnel een transactie plaats kan vinden zonder al te veel moeite en rare regels. Het lijkt daarom ook onwaarschijnlijk dat Tron uit de cryptobeurs zal verdwijnen de komende tijd. Inkopen is dus relatief veilig (er zitten natuurlijk altijd risico’s vast aan beleggen). Ben je al benieuwd geworden? Bekijk dan de koers voor meer informatie of koop direct in.