De hipste kledingstijlen voor mannen

Mannenkleding vinden is een vak apart. Mannen vinden alles wel prima, zolang het er maar een beetje oké uitziet. Althans, dat wat vroeger zo. Tegenwoordig zien we steeds meer een beweging van modebewuste mannen. Mannen die wél wat geven om hoe ze er uitzien. Ze zijn stijlvol, kiezen hun outfits met alle aandacht en weten hoe ze alles moeten combineren. Erg goed, volgens ons dan. We moedigen dit van harte aan, maar dit brengt wat moeilijkheden met zich mee. Het kan namelijk zo zijn dat je hier van nature niet zoveel gevoel voor hebt. Dat je het moeilijk vindt is dan heel begrijpelijk. Dan ben je gelukkig hier aan het juiste adres. We helpen je namelijk met alle liefde aan een betere kledingstijl. Dat doen we door je in deze blog te vertellen wat de hipste kledingstijlen voor mannen zijn.

Skater

De skater stijl was begin van de jaren 2000 erg in, maar is nu helemaal teruggekomen. Dat is niet voor niets, want de stijl is heel veel terug te vinden in veel grote steden. Een losse broek, de leukste petten heren, losse t-shirts en ga zo maar door. Vans, Nike schoenen en ga zo maar door; het past allemaal bij de skater stijl en dit is heel leuk om te zien. Dat je kleding draagt die onder skaters populair is, is echter niet een teken voor het beoefenen van skaten. Je kunt dit gewoon dragen ook al skate je niet. 

Streetstyle

Streetstyle is ook enorm in opkomst. De stijl beheerst een breed scala aan soorten kledingstukken. Je vindt steeds meer oversized t-shirts, hippe limited edition schoenen zoals Jordans, een daily paper broek en ga zo maar door. De opties die je hebt met de streetstyle zijn eindeloos; het is allemaal heel leuk en gemakkelijk te vinden. Als je hier hulp mee nodig hebt kun je gerust eens zoeken naar een winkel die deze stijl aanbiedt op haar website. De opties zijn ook hier weer eindeloos mee, kijk je ogen uit als een kind in een snoepwinkel.

Formeel

Formele kleding wordt ook steeds vaker gedragen door jonge mannen. Dat is niet gek, kleren maken de man en dat kun je uitstekend voor elkaar krijgen met dit soort kleding. Deze kleding kun je breed inzetten. In de vrije tijd, op werk, als je ergens heen gaat; het is allemaal mogelijk. Onder formele kleding valt overigens niet alleen een pak of iets dergelijks, maar ook bijvoorbeeld een overhemd met een trui overheen en loafers.