De ideale kluswinkel bestaat

bouwmaat

Niet is zo vervelend dan wanneer jij iets even snel nodig hebt en je weet niet waar je het kan halen. De tijd dat je bezig bent met uitzoeken en informeren is tijd die je liever besteedt aan klussen. De ene winkel verkoop het ene merk niet en het andere is weer gespecialiseerd in iets heel anders. Zo komt die klus in of om het huis nooit af. Zou het niet handig zijn als alles op dezelfde plek te koop is?

Van bouwwinkel tot aan de supermarkt

Iedere winkel verbreedt tegenwoordig zijn assortiment. Zo kun je de kleinste klusspullen ook kopen bij een groot warenhuis en hebben menig supermarkt iedere week wel een aanbieding voor de thuisklusser. Interessant? Zeker het is namelijk een mooie manier om te besparen op de kosten van het klussen. Wanneer er een bijzonder goede boormachine in de aanbieding is bij de plaatselijke supermarkt, is mijn aandacht vaak toch getrokken. Want wat nu als het net die boormachine is die ik nog miste of stiekem best goed kan gebruiken? Wanneer ik de bouwmarkt bezoek kan ik tegenwoordig ook meteen mijn halve inboedel aanschaffen. De tijd van alleen verf en (elektrisch) gereedschap is wel voorbij. Ik begrijp het, ook zij moeten aan hun omzet denken, maar het maakt het voor mij vaak wel lastig om even snel naar de winkel te gaan en alles aan te schaffen wat ik voor de klus nodig heb.

Online is het nieuwe offline

Wanneer ik tijd genoeg heb of echt van plan ben om op onderzoek uit te gaan, neem ik graag de tijd om menig winkel af te lopen. Dit geeft ook gelijk inspiratie voor volgende klussen. Maar wanneer ik ga beginnen aan een klus en al weet wat ik allemaal nodig heb, dan is het fijn als ik dit direct kan aanschaffen. Daarom is voor online het nieuwe offline. Ga je online naar winkels als Bouwmaat, dan kan ik daar gericht mijn lijstje afwerken wat ik nodig heb, zonder dat ik afgeleid wordt door andere producten. Het prettige aan online shoppen is dat ik ook direct kan zien waar er acties zijn en wie welke aanbieding heeft lopen. Zo bespaar ik én tijd maar vooral heel veel geld. Het gereedschap van Bouwmaat is trouwens wel even het noemen waard.

De beste klus met de fijnste materialen

Wanneer je regelmatig klust is het belangrijk dat je ook de juiste materialen hebt. Online zijn deze zeker te vinden. Zo kun je gericht zoeken op een product, staat er aangegeven aan welke eisen het voldoet en kun je vaak ook reviews lezen van mensen die je voor waren. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor garanties, ook deze zitten bij de producten die je online koopt. Het mooiste aan online kopen is dat je dit kunt doen wanneer het jou uitkomt. Geen openingstijden of dagen dat ze gesloten zijn, maar voordat je klus start gewoon lekker alles al in huis!