De leukste paasattenties voor je personeel!

Pasen is zo’n feestdag dat vaak wordt overgeslagen als het gaat om attenties voor het personeel. Het personeel is tenslotte vaak de maandag vrij en vanaf de dinsdag begint het normale leven direct weer. Toch is het misschien dit jaar juist leuk om er wel een keertje bij stil te staan. Waarom? Omdat afgelopen jaar anders was dan alle andere jaren. Het “gewone normaal” bestaat eigenlijk al niet meer. We kunnen daar niet meer naar terug. Daarom spreken velen van het “nieuwe normaal”. In het nieuwe normaal gaan we niet meer terug naar hoe het was maar we doen alleen gewoon een tandje beter. En je personeel laten weten hoe dankbaar je ze bent hoort daar ook gewoon bij. Daarom hebben we in dit blog de leukste paasattenties voor je op een rijtje gezet.

Paaschocolade geschenk

Pasen staat natuurlijk bekend om de paashaas en zijn paaseieren. De paaseieren zullen daarom altijd het symbool blijven van deze feestdag en dat is ook helemaal niet erg. Een personeelsgeschenk hoeft namelijk ook helemaal niet iets groots, moois of duurs te zijn. Met dit geschenk laat je, je personeel gewoon weten dat je aan ze denkt en dat ze dankbaar bent voor al het harde werk wat ze hebben verricht. Zelfs een chocoladepakket is daarom een prima geschenk. Je kan dit geschenk laten samenstellen maar je kan er uiteraard ook voor kiezen om het zelf te doen. Paas chocolade online bestellen gaat tegenwoordig super makkelijk en is vaak nog goedkoper ook. Geef er nog een persoonlijke touch aan en je hebt het perfecte paasgeschenk.

Paasontbijt geschenk

Wil je dit jaar liever geen chocoladepakket als paasattenties voor je personeel tijdens Pasen? Dan kan je natuurlijk ook flink uitpakken en je personeelsleden verblijden met een paasontbijt. Er zijn verschillende bedrijven die deze geschenken voor je maken en ze tijdens het weekend van Pasen of vlak daarvoor netjes bezorgen. Een paar heerlijke afbakbroodjes, een stol en allerlei ander lekkers. Daar wordt je personeel vast en zeker ontzettend blij van!

Paasborrel geschenk

Houden jullie al een ontbijt voor Pasen op het werk? Dan is een borrelpakket misschien wel leuk als paas attenties. Dit pakket kan je uiteraard ook weer naar eigen wensen zelf vullen of laten invullen. Op deze manier kan je zelf bepalen in welke mate je uitpakt. Zowel in een groter formaat als kleiner formaat is dit een zeer leuk pakket om te geven. Dus wacht niet langer en bedenk vandaag nog hoe jij je personeelsleden blij gaat maken tijdens de paasdagen dit jaar.