De verbouwing vergemakkelijken

steiger huren

Laatst zijn mijn man en ik thuis eindelijk begonnen met die grote verbouwing die al jarenlang in de planning stond. We vonden dat het eindelijk tijd was om er serieus mee te beginnen. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om eerst maar het dak eens aan te pakken. Dat bleek al snel een goede zet, omdat we alle lekkages er meteen uit konden halen. Wat minder was, waren de kozijnen die in zo’n slechte staat bleken te zijn dat we alles eruit moesten halen. Tegen die tijd waren we al weken verder en hadden mijn man en ik het alweer opgegeven. Je moet op een gegeven moment ook aan kunnen geven waar de grens ligt en aangezien wij beide geen echte klussers zijn, was het tijd om er een aantal in te huren. Het eerste dat deze aardige mannen zeiden was, waar staat de steiger? De steiger? Nooit in ons opgekomen dat een steiger inderdaad wel een noodzakelijk iets was vanwege de veiligheid. Mijn man had al die tijd maar een beetje uit het raam gehangen, terwijl ik er zenuwachtig naast stond en zijn T-shirt vasthield zodat hij niet naar beneden zou vallen. Die steiger moest er dus inderdaad maar komen! Toen was het wel nog even een zoektocht naar een geschikt exemplaar. Het blijkt dus dat ze niet zo makkelijk te vinden zijn. We zijn online gaan zoeken en vonden toen een goede steiger van de gewenste hoogte.

Meteen gaan huren!

Een steiger huren was dus helemaal geen probleem. De klusjesmannen die we hadden ingehuurd wisten er ook goed mee om te gaan en binnen no time stond het hele ding tegen ons huis aan. De buren hadden ook eindelijk door dat we serieus begonnen waren en ze kwamen geïnteresseerd vragen waar die dakkappellen dan wel niet zouden komen. Wij hebben ze meteen kunnen verzekeren dat het niet een uitkijkje op hun achtertuin betrof en als dank voor ons goede inzicht kwam de buurman nog even helpen met klussen. Door die steiger is uiteindelijk dus alles helemaal goed gekomen.

De beste prijzen

Voor de prijzen hoef je het ook zeker niet te laten. Ik kan het huren van een goede steiger dus zeker aanraden wanneer iemand op het punt staat om zelf te beginnen aan al die dakkappellen. Veel werk wordt je uit handen genomen wanneer je wel even wat professionele klussers inhuurt die een prachtige uitbreiding aan het huis kunnen bouwen.