De veterinaire-farmaceutische groothandel Grovet

Je bent op zoek naar medicijnen of verzorgingsproducten voor sportpaarden of andere dieren, daarom ga je op zoek naar de website van Grovet. Deze onafhankelijke veterinaire-farmaceutische groothandel levert al meer dan twintig jaar allerlei producten voor sportpaarden en andere dieren, zoals veterinaire geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. De door deze groothandel geleverde producten zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien geeft deze groothandel zijn klanten een goede service. Klanten die vragen hebben of hulp nodig hebben bij hun bestelling kunnen telefonisch of via e-mail contact opnemen met Grovet.

Medicijnen voor sportpaarden en andere dieren

Een sportpaard of een ander dier moet natuurlijk beschikken over een goede gezondheid. Laat de gezondheid te wensen over? Gelukkig is er voor vrijwel elke kwaal wel een medicijn beschikbaar. Heeft een sportpaard of een ander dier bijvoorbeeld last van een acute luchtweginfectie? Dan kan die luchtweginfectie met medicijnen worden behandeld. Oppervlakkige wondinfecties bij sportpaarden en andere dieren kunnen behandeld worden met een spuitbus met spray. Sportpaarden en andere dieren hoeven natuurlijk niet onnodig pijn te lijden. Er zijn diverse geneesmiddelen die hun pijn kunnen verlichten of die dieren kunnen kalmeren. Moet er een sportpaard worden geschoren? Bij het scheren kun je het paard kalmeren door een gel te gebruiken. De gel kan oraal worden toegediend of met het voedsel worden vermengd.

Homeopathie voor dieren

Homeopathische producten zijn er niet alleen voor mensen. Ook honden, katten, konijnen, varkens, sportpaarden en andere dieren kunnen baat hebben bij homeopathie. Is een sportpaard, angstig, agressief of instabiel van karakter of heeft het paard last van stress voor een wedstrijd? Geef het paard dan 2 tot 3 keer per dag 5 mi Calmosyl. Je kunt dit homeopathische product mengen met water of in zijn voeding doen. Voor een onrustige kat, hond of konijn is er ook een kalmerend homeopathisch product. Heeft jouw sportpaard last van te gespannen spieren? Een homeopathisch product heeft dan een ontstekingsremmende werking.

Verband voor dieren van Grovet

Is een sportpaard of een ander dier gewond geraakt? Dan moet je beschikken over het juiste verband. Gebruik bijvoorbeeld wondverband, gipsverband, steunverband, zelfklevende bandages of tape. Voor het schoonmaken en verbinden van wonden kun je ook een wattenrol gebruiken. Heeft jouw sportpaard problemen met zijn hoeven? Ongetwijfeld maak je jouw paard dan blij met een paar Bitz therapeutische hoof pads, want die pads zorgen ervoor dat de druk onder zijn hoeven gelijkmatig wordt verdeeld. Je kunt de hoeven van het paard beschermen door het paard hoefschoenen te laten dragen. In die hoefschoenen kun je, voordat de hoef in de schoen gaat, inlegzolen leggen. Al deze spullen zijn bij dierspeciaalzaken te krijgen, zoals Grovet.