Duur duur duur

Tegenwoordig is shoppen voor een student erg duur. Je hebt je huur om te betalen, je zorg, de boodschappen en je moet ook nog wat over houden voor jezelf. Natuurlijk moet je ook kleding hebben zodat je niet in kapotte kleding rond loopt. En tegenwoordig kan dat best duur zijn.

Goeie deal

Wat hier een hele goeie oplossing voor is, is de bijenkorf black friday deal. Zo heb ik goeie inkopen kunnen doen voor de zomer met grote kortingen. Op deze manier hou ik ook nog genoeg geld over voor mezelf. Zo kan ik in de zomer nog op vakantie gaan zonder in geldproblemen te zitten. Dat wil iedereen toch! Ik heb dan ook veel tijd online zitten shoppen, dan zie ik ook meer dingen dan wanneer ik in een winkel shop. In de winkel mis ik veel en online zie ik alles. Het nadeel is alleen dat je het niet direct kan passen wat het lastig maakt om je maat te kiezen. Elk kledingstuk valt natuurlijk anders dan andere.

Geld besparen

Nu mijn kledingkast weer compleet is kan ik lekker nieuwe outfits proberen en weer in style naar buiten kan. Ik heb ook complimenten gekregen van mijn vrienden en toen ik ze vertelde wat voor deal het was schrokken ze even. Hoe kan het zo goedkoop?! Ik ging op vakantie en had ook nog genoeg geld om daar uit te geven. Hierbij heeft Wehkamp Black Friday geholpen. Anders kon ik nu niet veel uitgeven aan leuke uitjes op vakantie. Dan zouden het geen dinertjes zijn maar een home cooked meal.

Heerlijke terrasjes

Zo ben ik op vakantie naar Spanje gegaan, ook al zijn het onzekere tijden. We hebben genoeg afstand gehouden en deden erg voorzichtig. We hebben veel terrasjes gepakt om een lekkere cocktail te drinken. Naast het lekkere drinken was er ook overheerlijk eten. Bij leuke gezellige tentjes en daarna nog genieten op het strand van de zonsondergang. Naast de terrasjes en het shoppen zijn we ook intensief bezig geweest. We hebben lange wandelingen gemaakt en het leukste was het surfen op de mooie stranden.

Oefening baart kunst

Zelf kan ik nog niet zo heel erg goed surfen maar ik neem lessen. Ik kan goed op het bord blijven staan en val er niet van af. Maar het lastigste vind ik het paddelen. Je moet erg sterk zijn wil je vooruit komen met je armen. Hiervoor heb ik dan ook telkens een duwtje nodig anders ging het een beetje moeilijk. Gelukkig is de vakantie mooi afgesloten en hebben we het erg naar ons zin gehad.