een bedankje voor mijn stagebegeleider

Eindelijk kan ik zeggen dat ik een stageperiode van ruim een jaar heb afgerond. Alle onderdelen heb ik behaald met een ruim voldoende, hiervoor heb ik hard moeten werken. Zonder mijn stagebegeleider was dit overigens echt nooit gelukt. Dankzij haar heb ik veel meer inzicht gekregen op de werkvloer en snap ik ook veel meer theoretische informatie. Door de rust en geduld die zij heeft gegeven, kan ik nu mijn diploma tekenen.

 

 

Een bedankje voor haar kopen

Toen ik eenmaal had gehoord dat ik officieel geslaagd ben, was de eerste gedachte dat ik mijn stagebegeleider wel even in het zonnetje moet zetten. Ik weet dat ze dol is op bloemen, chocola en eigenlijk alles wat zoet is. Bij iedere beoordelingsgesprek nam ze wel een lekker pak koek mee of wat chocolaatjes. Om deze reden had ik bedacht om haar een chocolade pakket cadeau te doen. Hiervoor zocht ik inspiratie op het internet, ik wist niet zo goed wat ik er allemaal in kon doen. Bij het opzoeken op internet kwam ik op een website terecht die een compleet chocolade pakket verkopen, zij bieden verschillende mixen aan. Zo heb je ook het “thank you so much “pakket, met heerlijke dingen erin met onder andere chocolade truffels. Het water liep mij al in de mond maar ja, ik ben een cadeautje voor iemand anders aan het zoeken. Ik moest mij in houden om niet van allerlei chocolade voor mijzelf te bestellen.

 

 

Het grootste pakket besteld wat ze hadden

Dankzij mijn stagebegeleider heb ik een nieuwe toekomst, dus ik besloot het grootste pakket te bestellen wat ze verkochten. Het kwam wel goed uit dat net mijn stage vergoeding was gestoord! Het chocolade pakket werd al snel thuisbezorgd, net op de dag dat ik mijn stagebegeleider voor het laatst zou zien. Het chocolade pakket was ook erg mooi ingepakt dus ik kon het zo oppakken en meenemen naar mijn stageplek. Ik liep met het pakket de werkvloer op en met dat ik wilde zeggen dat dit grote pakket voor haar was, pakte ze mij vast en liet mij bijna niet meer los. Ze maakte het pakket open en ik was zelfs verbaasd met wat er allemaal in zat, allemaal chocolade dingetjes die je niet in de normale supermarkten tegen zal komen. Ik hoop dat mijn stage begeleider kan genieten van alle lekkere varianten op chocolade, voor mijzelf heb ik stiekem ook 2 soorten chocolade besteld, dit ga ik lekker opsnoepen samen met mijn moeder.