Een haarimplantatie voor een vollere haargroei

Het komt de laatste tijd veel meer voor. Mensen beschikken over kale plekken op hun hoofd of is een haarlijn niet correct, wat voor erg veel onzekerheid kan zorgen. Het is natuurlijk normaal dat het haar, vooral bij mannen, langzaam dunner wordt en uit zal gaan vallen. Vooral oudere mannen beschikken namelijk over een kale plek op het hoofd.

Echter kan het ook zo zijn dat er op jonge leeftijd al last is van haaruitval, je beschikt over weinig haargroei of ben je niet tevreden over de huidige haarlijn. De haarlijn sid bijvoorbeeld erg veel naar achter, waardoor je niet beschikt over een volle bos haar en dit naar jouw wensen kunt stylen. In dit blog vertellen we je graag meer over het ondergaan van een haarimplantatie en wat hier nu de voordelen van zijn!

Het zetten van haarimplantaten

Een optie die ervoor kan zorgen dat je weer beschikt over een volle bos haar en de juiste haargroei, is het zetten van haarimplantaten. Met een haarimplantatie zal een specialist haren verwijderen uit een gebied waar je haren doneert, om deze vervolgens in te bedden in het gewenste gebied. In de meeste gevallen is dit het hoofd, maar is dit bijvoorbeeld ook mogelijk voor baardgroei. 

Het eindresultaat van een haarimplantatie is dat je beschikt over een natuurlijke haargroei door de haatzaaiers die zijn geïmplanteerd, waardoor je kunt genieten van je volle en natuurlijke haargroei die je op iedere manier en naar jouw wens kunt stylen!

Therapie voor het haar!

Je zou ervoor kunnen kiezen om een haarimplantatie te ondergaan, waarbij een specialist de haarzakjes weghaalde bij een soberheid, om deze vervolgens op de gewende plek te implanteren. De haartjes zullen hier verder groeiden zoals ze voorheen ook deden, zonder dat ze langzamerhand weer uitvallen of dood zullen gaan.

Een andere manier om de haargroei te stimuleren en haaruitval te voorkomen, is mesotherapie. Met mesotherapie haar zorgt de therapeut ervoor dat de haaruitval oorzaak wordt gestabiliseerd. Met een juiste behandeling wordt er voorkomen dat de haargroei erg snel achteruit gaat en je haren verliest, terwijl het er ook zelfs voor zou kunnen zorgen dat het haar zelfs sterker en en voller zal worden naar aanleiding van de therapie. Mesotherapie is voor verschillende redenen in te zetten en zorgt het voor een juiste stabilisering van de haaruitval, in tegenstelling tot een haarimplantatie dat juist haargroei stimuleert door het plaatsen van nieuwe haarzakjes. 

Een haarimplantatie kan soms erg heftig zijn, maar biedt dit uiteindelijk wel een gewenst resultaat. Lees jezelf in en laat je adviseren door een specialist, waarna je aan de hand van een juiste behandeling weer zult beschikken over een volle en natuurlijke haargroei!