Een make-over voor jouw nieuwe tuin.

tuinmeubelland-tuinstoel

Wanneer je een tuin hebt, wil je hier natuurlijk wel een leuk stekkie van maken. Want hoe heerlijk is het wanneer je in de zomer, overdag of lekker in de avonden, buiten kan zitten en kan genieten van een lekkere temperatuur? Dat is toch heerlijk? Nou precies, maar dan wil je natuurlijk wel een gezellige tuin hebben. Maar dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je een leuk plekje met leuke meubels creëert Denk aan een leuke tuinstoel, waar je heerlijk in onderuit gezakt kan zitten onder het genot van misschien wel een wijntje en een goed boek. 

Ga jij voor gras, of liever tegels in de tuin?

Het is natuurlijk een belangrijke vraag, want wil jij liever een tuin met gras, een tuin met tegels of liever een combinatie? Want je moet daar natuurlijk wel goed over nadenken. Want zo kan je natuurlijk ook kijken wat voor meubels jij wilt aanschaffen. Want je wilt natuurlijk geen meubels op jouw grasveld zetten die je niet kan verplaatsen, want anders is gelijk heel jouw mooie grasveld ook verpest. Dan kan je bijvoorbeeld beter zitzakken doen, die je kan verplaatsen. Wanneer je tegels neemt, moet je natuurlijk meubels nemen die tegen een harde ondergrond kunnen. Zonde wanneer jouw meubels ook snel kapot gaan, dat wil je natuurlijk ook niet. En wanneer je gaat voor een combinatie van gras en tegels, dan kan je natuurlijk variatie in jouw meubels gooien. Want je kan alle kanten op wanneer je hier voor kiest. 

Een lekkere loungeset of liever een lange tafel?

Wanneer je weet wat de ondergrond van jouw tuin wordt, dan kan je natuurlijk gaan denken wat voor tuinmeubelen jij in jouw tuin wilt hebben. Want wil jij een hele chill tuin maken, met een lekkere loungeset? Of ga jij liever voor een tuin waar je goed in kan zitten, maar waar je in de avond bijvoorbeeld ook lekker kan eten. Want in de zomer is het natuurlijk heerlijk om buiten te gaan eten. Want dan kan je nog genieten van de laatste warme temperaturen van die dag. En het voelt natuurlijk of je gewoon heerlijk in het buitenland bent. Tenminste voor mij voelt het altijd zo wanneer ik lekker buiten zit te eten. Een lekker gerecht en het voelt bijna als vakantie. Een kort tripje naar Spanje wanneer je bijvoorbeeld geniet van een lekker bord paella of je gaat zelf tapas maken. En dat heerlijk buiten in jouw nieuwe tuin eten. Top toch?