Een mannen cadeau moeilijk? Niet met deze cadeautips

Elk jaar weer een nieuw mannen cadeau uitzoeken is moeilijk. Maar gelukkig staat de tijd niet stil en is er tegenwoordig genoeg uit te kiezen. Zo kun je elk jaar weer wat nieuws verzinnen en wordt het steeds makkelijker. Hieronder vind je een aantal van de beste cadeautips om aan mannen te geven. Laat je inspireren en bedenk of de ontvanger het cadeau leuk gaat vinden.

Wees grappig met persoonlijke sokken cadeau te geven

Heb je helemaal geen inspiratie om een cadeau te geven. Wil je het leuk en grappig houden kies dan om persoonlijke sokken cadeau te geven. Met persoonlijke sokken kun je namelijk nooit misgaan en is ook nog eens heel grappig. Iedere man draagt sokken en om het wat meer persoonlijk te houden kun je de set personaliseren met eigen foto’s en afbeeldingen. Zo kun je kiezen om sokken te personaliseren met foto’s van je eigen of foto’s van de ontvanger zelf. Hoe leuk en grappig is dat wel niet?

Een t-shirt met leuke foto’s of leuke teksten

Nog zo’n leuk verrassende kleding cadeautip: een gepersonaliseerde t-shirt. Dat zal hem zeker verrassen en een glimlach op zijn mond toveren. Je kunt tegenwoordig via internet uit ontzettend veel designs kiezen en je kunt de t-shirt van zijn dromen maken. Een t-shirt om elke dag te dragen. De meeste gepersonaliseerde t-shirts zijn te verkrijgen in standaard kleuren zoals donkerblauw, wit, zwart en grijs. Doordat deze shirts van hele goede kwaliteit zijn kan je vriend, man, broer of vader er jarenlang van genieten. Leuk toch om de ontvanger steeds weer te zien met jouw cadeau?

Nuttig en grappig: de krab multitool

Eén van de grappigste mannen cadeaus is zonder twijfel de krab multitool. Het is grappig omdat deze tool er namelijk uitziet als een krab. Maar onderschat deze tool niet, want het is ook nog eens heel nuttig. De krab tool bevat namelijk een blikopener, touwzaag, schroevendraaier, mini mesje en een mini schaar. Dit zijn allemaal nuttige tools en kun je vaak genoeg gebruiken. Dit is typisch zo’n hebbedingetje en je maakt hem er zeker blij mee. Nooit meer zoeken naar een schaar, wat een verademing.

Geef licht met een bureaulamp met smartphone oplader

Nog zo’n handig tooltje, de bureaulamp met smartphone oplader. Dit product mag in geen enkele woning ontbreken en is ontzettend functioneel. Dit maakt het een fantastisch cadeau om te geven aan hem. De bureaulamp is heel makkelijk te gebruiken door een soft touch systeem en het bevat ook een automatisch uitschakel timer. Met draadloos opladen zorg je ervoor dat de smartphone goed en snel wordt opgeladen. Allemaal heel praktisch en functioneel dus en zeker een aanrader om te geven als cadeau voor hem.