Een opgeruimd huis

kapstok

Niets is fijner dan thuiskomen in een opgeruimd huis. De schoenen netjes in de gang en de jas aan de kapstok. Een kapstok kan gebruikt worden in iedere ruimte. Zet een kapstok in de gang voor alle jassen en sjaals en een in je slaapkamer voor vesten en misschien wel een badjas. Zelfs in de keuken is ruimte voor een kapstok, want waar hang je anders je keukenschort, hand- en theedoeken op? Overal waar je komt kun je je jas netjes ophangen aan een kapstok. Ze bestaan in iedere vorm en formaat, van enorm groot tot aan een klein haakje voor aan de muur. Geen rondslingerende sjaals, vesten of hoofddeksels, maar alles keurig opgeruimd op één plek.

Verschillende soorten en maten 

Wil je jassen ophangen aan een een deur? Dan kun je gebruik maken van een deurkapstok, een haakje die je over de bovenkant van je deur hangt. Dit type kapstok is handig voor een kleine, compacte ruimte, bijvoorbeeld een studentenkamer. Daarnaast heb je natuurlijk de staande kapstok. Deze kapstok biedt vaak ruimte voor meer jassen en is soms ook nog voorzien van een paraplubak. Dit type wordt vaak gebruikt in een hal of gang. Ben jij juist en liefhebber van een hoofddeksel? Zoek dan een kapstok die is voorzien van een hoedenplank. Als je veel langere jassen draagt is het juist verstandig om te kiezen voor een kapstok met een kledinghangerrails. Wat ook erg handig is, zijn haakjes voor aan de muur. Kapstokhaakjes bestaan in veel verschillende, originele vormen en kleuren. Er is voor ieder wat wils. Stel dat je een echte design-liefhebber bent, tegenwoordig bestaat er ook een grote variatie aan designkapstokken. De mooiste ontwerpen, gemaakt van de mooiste materialen. 

Een kapstok voor ieder interieur

Of je nu woont in een huis met een modern interieur of toch in een huis waarin klassieke meubelen de boventoon voeren, voor ieder interieur is er een passende kapstok. Kies een kapstok die volledig is gemaakt van hout voor een huiselijk gevoel, of kies juist een roestvrij stalen kapstok die perfect past binnen een minimalistisch interieur. Ook voor de kinderkamer bestaan er genoeg vrolijk, gekleurde kapstokken. Denk bijvoorbeeld aan een kapstok in de vorm van een dier. Of een kapstokhaakje voor aan de muur in de vorm van een mannetje die de muur beklimt. 

Koop de kapstok die past bij jou én je huis

Zoals beschreven in de bovenstaande tekst heb je keuzemogelijkheden genoeg. De perfecte kapstok voor jou is er een die past bij jou kledingkeuzes, jouw woningtype en jouw interieur. Een grote variatie aan formaten, prijzen, vormen en kleuren is te koop om jouw leven nét iets meer georganiseerd te maken. Want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.