Ga de hitte tegen!

internet abonnement

Het is weer zover, de zon staat hoog aan de hemel en heeft alles flink in ons land opgewarmd. Je hoort overal allemaal alarmerende berichten over code rood en het advies om niet te lang in de zon te zitten na 12 uur. Maar wat moet je anders doen? Hier 4 onverwachtse tips tegen de zomer hitte. 

  1. Bioscoop.

Het klinkt raar om iets te gaan doen dat binnen is, maar niets is minder waar. Ten eerste draaien alle leuke films vanaf 12 uur en kun je na een aantal zon uren uitrusten met een leuke film. Ten tweede zal het er super rustig zijn omdat iedereen natuurlijk buiten is. Als laatst is er natuurlijk gewoon airco in de bioscoop en zit je daarmee wel lekker! Dus koop een lekkere bak popcorn en geniet van de koelte met een leuke film. 

  1. terras werk.

Ben je alsnog aan het werk, maar zijn de temperaturen zelfs te hoog voor op kantoor? Ga lekker het terras op en geniet van je werk terwijl je bedient word. Je hoeft dan niet na te denken over wanneer je weer eens wat moet drinken en kun je lekker in de schaduw op het terras werken. Met het juiste internet abonnement kun je overal ongestoord doorwerken en veilig gebruik maken van het web. 

  1. Binge watchen

Zit jij in de luxe positie dat je binnen een airco geïnstalleerd hebt, maak daar dan zeker van gebruik en organiseer op de middag een serie binge avond. Zo kun je in de ochtend de vroege zon nog meepikken, maar zodra het te warm wordt kun jij gewoon lekker naar binnen, televisie aan en kijken maar! Haal je meest favoriete snacks in huis en genoeg te drinken en zo kun je in één keer je favoriete serie uitkijken terwijl jij je hoofd koel houdt. 

  1. Neem een lekker bad!

En nee dan bedoel ik niet het zwembad. Laat een heerlijk warm bad voor jezelf vol lopen. Op het moment dat je in het warme water stapt zal je lichaam hier op reageren en zich nog meer afkoelen. Zo zal je ervaren dat wanneer je uit gebadderd bent het ineens een stuk koeler is. Je lichaam is namelijk de temperatuur van het warme water gewend en het zal daarom buiten het bad een stukje koeler zijn. Maak het dan wel meteen helemaal af met een heerlijke geurende olie en een rustgevend muziekje.