Geef je outfits die extra touch met de verschillende Apple Watch bandjes

We hebben allemaal een eigen unieke stijl. En Apple zou Apple niet zijn als ze daar geen rekening mee hielden. Naar gelang het natuurlijk ook aansluit bij hun eigen design. Dat is dan ook één van de redenen waarom we voor Apple kiezen: hun strakke eenvoud. De Apple Watch bandjes zijn daar een voorbeeld van. In deze blog lees je meer over Apple watches en waarom een Apple watch de juiste aankoop is voor jou!

Easy peasy

Voor iedere gelegenheid kun je dan ook een passend bandje aan jouw hightech klokje zetten. Dit verwisselen vergt één druk een klein knopje. Deze vind je op het randje van de horloge kast die zichtbaar wordt wanneer je de smartwatch met de achterkant naar boven op een veilige ondergrond legt. Dan is het eenvoudig het bevestigde bandje opzij schuiven en de nieuwe bevestigen. Et voilá, kind kan de was doen!

Mix and match

Dus of je nu gaat sporten, casual voor de dag wilt komen of naar een cocktailparty gaat; verwissel je bandje en je hebt een compleet nieuwe en passende look. Want of je nu een horloge met een zilveren band draagt bij een pak of een van leder, maakt een groot verschil. De hele look verandert met een klein detail en zeker hoe jij je in die look voelt. En als er één ding buiten kijf staat, is het dat jij je goed moet voelen in en met hetgeen je draagt.

Geef je look een stoere uitstraling met het Apple Watch leren bandje

Nu we het over leder hebben, dit materiaal moet natuurlijk wel ademen zodat het comfortabel zit. Niks ergers als een leder bandje dat te strak gaat zitten tijdens een warme. Gelukkig voelt het Apple Watch leren bandje aan als een tweede huid. Even soepel en door de voldoende gesp sluitinkjes flexibel in het aanpassen van de maat.

Dit is toch ook altijd wel fijn om te weten

Nu is iedere portemonnee natuurlijk anders, maar gemiddeld genomen zijn de Apple Watch bandjes niet duur. Dus ook daar is Apple slim in geweest. Niks teleurstellender natuurlijk als een initiatief als deze, maar waarvan de prijs per stuk zo hoog is dat het plezier ervan af gaat. Er zit wel een prijs range in de verschillende bandjes, waarvan de hoogste prijs op €49,95 komt. Maar de meeste zitten hier ver onder. Wat betekent dat je dus voor een aantrekkelijke prijs verschillende Apple Watch bandjes kunt aanschaffen. Dat maakt het mixen en matchen toch een stuk leuker!