Intex heeft meer dan alleen zwembaden

Intex

Zeg je Intex dan denk je aan zwembaden, toch? Een klein opblaasbadje of een groter zwembad met frame voor in de tuin. Maar Intex heeft nog veel meer. Wat denk je van luchtbedden, ballenbakken en zwembandjes? Alles gemaakt van het duurzame kunststof dat tijden mee kan gaan. De producten zien er mooi uit en zijn ook nog handig in gebruik. Ideaal dus. De verschillende artikelen zijn inzetbaar voor verschillende gelegenheden. Geef je een zwembadfeestje voor je kleuter? Dan zet je gewoon een leuk zwembadje neer met de kleuren van een watermeloen. Dat ziet er direct feestelijk uit. Is het onverhoeds te koud om te zwemmen? Dan vul je dat zwembadje niet met water maar met ballenbakballen. Dan gaat het feest toch nog door!

Intex is ook handig voor (onverwachte) logees

Het overkomt ons allemaal wel eens: je hebt ineens logees of je blijft ineens ergens logeren. Dan moet je maar net een extra bed voorhanden hebben. Met Intex zit je nooit meer zonder. Dit merk heeft de beste luchtbedden die je je maar kunt wensen. En, ook niet onbelangrijk, deze kunnen ook opgeblazen worden met een handige pomp. Zo hoef je na een avondje doorhalen niet zelf aan het blazen te slaan. De luchtbedden zijn in verschillende formaten en diktes te koop. Je kunt online kijken welke webshop het luchtbed van jouw keuze voor de beste prijs verkoopt en het dan daar bestellen. Zo heb je ook nog een voordelige extra slaapplek.

Veiligheid is belangrijk

Wanneer je kindje net leert zwemmen, denkt hij waarschijnlijk dat hij alles al kan. Maar een zwembad in de tuin kan eigenlijk net zo gevaarlijk zijn als een groot zwembad. Het is dus ook bij een kleiner badje van belang dat je om de veiligheid denkt. Kies daarom voor zwembandjes of zwemvleugeltjes voor je kind. En natuurlijk laat je je kindje niet alleen in het zwembad.
Intex

Hygiëne is ook van belang

Wanneer je zo’n schitterend groot zwembad in de tuin hebt staan, dan dek je dat natuurlijk af met een speciaal voor dat zwembad geschikt zeil. Maar het blijft stilstaand water en daar kunnen dus algen in gaan groeien. Om dat te voorkomen kun je een zwembadpomp van Intex aanschaffen. Zo zorg je ervoor dat het water in beweging blijft. Ook andere onderhoudsmiddelen zijn beschikbaar. Wat denk je van speciaal zout voor in het water? Dat geeft geen nare chloorlucht en voelt lekker zacht aan je huid.