Snel en eenvoudig autoverzekeringen afsluiten

Heb je recentelijk een nieuwe of tweedehands auto aangeschaft of ben je nog op zoek naar een nieuwe bolide? Vergeet dan geen autoverzekering af te sluiten! Zo’n verzekering kan erg van pas komen bij onverwachte schade. Dit geldt niet alleen voor de opgelopen schade door bijvoorbeeld brand en explosie, maar ook voor schade die je per ongeluk aan anderen kunt aanrichten. De aanschaf van een auto kost natuurlijk al genoeg en een ongeluk zit in een klein hoekje. Neem daarom het zekere voor het onzekere en bescherm jezelf tegen onverwachte problemen en kosten. Met behulp van drie eenvoudige stappen heb jij jouw autoverzekering in een handomdraai afgesloten. Bovendien profiteer je ook nog eens van vele voordelen zoals bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen per week service, vervangend vervoer bij reparatie en schade en een eigen risico van slechts 0 euro. Wat wil je nog meer!

Een autoverzekering in drie eenvoudige stappen

Dankzij het eenvoudige drie stappenplan bereken je in een oogwenk jouw premie, waarna je het pakket kiest dat het beste bij jou past. Vervolgens sluit je de verzekering af en klaar is kees! Een autoverzekering afsluiten is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Bovendien word je tijdens deze stappen goed op weg geholpen en heb je zicht op welke opties het meest gekozen worden. Zo heb je in eerste instantie de keuze uit drie vaste pakketten die elk variëren in de mate waarin bescherming wordt geboden bij verschillende oorzaken van schade. Het meest simpele pakket, het WA-pakket, bevat de standaard verzekeringen: hulp bij schade en een verzekering voor schade aan anderen. Dit pakket wordt aanbevolen bij autobestuurders met een auto van 12 jaar of ouder. Daartegenover heb je het meest uitgebreide pakket, het All Risk pakket, dat bestuurders verzekert tegen schade door explosie en brand, diefstal en inbraak, dieren, vandalisme, aanrijding, storm, hagel en overstroming. Dit pakket wordt het meest gekozen door autobezitters met een auto van 6 jaar of jonger. Beschik je over een wat oudere auto (tussen de 6 en 12 jaar) en/of vind je het niet nodig een uitgebreide verzekering af te sluiten? Kies dan voor het Beperkt Casco pakket, waarbij je verzekerd bent tegen alle zojuist genoemde oorzaken van schade met uitzondering van schade door aanrijding en vandalisme. Wil je jouw oudere auto van 6 jaar of ouder toch graag goed verzekeren? Geen enkel probleem, kies een pakket dat het beste bij jou past en stap zonder zorgen de auto in!

Een aanvullende dekking voor elk wat wils

Omvat jouw gekozen standaard pakket niet alle aspecten die je graag zou willen betrekken in de autoverzekering? Kies in dat geval één of meerdere aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld een inzittendeverzekering waarmee je ervoor zorgt dat niet alleen jij, maar ook de medepassagiers en spullen verzekerd zijn tegen schade en letsel. Koop je een nieuwe, jonge auto? In dat geval kan het van pas komen gebruik te maken van de Verlengde Aanschafwaarde. Met deze aanvullende dekking zal bij diefstal of totaalverlies de aanschafwaarde van jouw auto tot drie jaar terugbetaald worden. Eén van de meest gekozen aanvullende dekkingen betreft de rechtsbijstand. Hiermee ben je bij verkeersconflicten verzekerd van juridische en deskundige hulp. Bescherm jezelf tegen onverwachtse kosten aan juridisch advies na een onverhoopt verkeersconflict, in extreme gevallen kunnen deze namelijk erg hoog oplopen.